Tgrt Haber

Parti yapanlar öyle coştu ki tavan eğilip büküldü! Az kalsın aşağı kata ineceklerdi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: 6ixBuzzTV
02 Aralık 2023 11:04 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 11:17

Kanada'da bir ev partisinde, alt kattaki dairenin tavanının sıvaları yere indi. Az kalsın partide eğlenenler de aşağı kata inecekti.

Kanada​'nın Quebec eyaletindeki Montreal şehrinde düzenlenen bir ev partisi az kalsın bir felakete neden olacaktı. Parti yapanlar o kadar çok zıplayıp dans ettiler ki dairenin tabanı yani bir alt kattaki dairenin tavanı az kalsın çökecekti. 

6ixBuzzTV'nin aktardığı videoya göre, üst kattan gelen yüksek sesli müzikle birlikte sıvaların döküldüğü görüldü. Parti yapan kalabalık zıpladıkça tavanın aşağı doğru eğilmesi büyük bir korkuya neden oldu.

Partide kaç kişinin yer aldığına ve etkinliğin ne zaman düzenlendiğine dair bilgi paylaşılmadı. 

Parti yapanlar öyle coştu ki tavan eğilip büküldü! Az kalsın aşağı kata ineceklerdi

ELEKTRİĞİ KESEREK PARTİYİ DURDURABİLDİ

Binlerce izlenme alan videoya yorum yapan bir Twitter kullanıcısı, "Mekan coşmuş" diye yazdı. Bir başka kişiyse "Acaba bu olay hangi mahallede yaşandı? Artık her yerde kalitesiz inşaatlar var" ifadelerini kullandı. 

6ixBuzzTV'nin paylaşımında, komşunun ancak elektriği keserek partiyi durdurabildiği belirtildi.

 

Kaynak: 6ixBuzzTV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...