Tgrt Haber

Petrol çaldıkları tanker patladı: En az 15 ölü! Korkunç olay kamerada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, OK TV
27 Aralık 2023 15:07 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 15:08

Liberya'da devrilen tankerden hortumla akaryakıt çeken en az 15 kişi aracın infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Batı Afrika ülkesi Liberya ihmaller zinciri sonrası meydana gelen korkunç bir olaya sahne oldu Gbarnga kentine bağlı Aşağı Bong ilçesindeki Mulbah Tepesi'nde seyir halindeki bir akaryakıt tankeri yoldan çıkarak devrildi. 

ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR

Yerel basındaki haberlere göre, kaza sonrası bölge sakinlerinin devrilen tankerden hortumlarla akaryakıt çekmeye çalıştığı sırada meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü. Olayda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 36 kişi yaralandı.

Tedavi altına alınanlardan bazılarının durumunun ağır olduğunu belirten yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe ediyor.

KORKUNÇ OLAY KAMERADA

Felaket ülkeyi yasa boğarken bölge Senatörü Moye Sr., “Bong County benzeri görülmemiş bir trajediyle karşı karşıya. Herkesi dua ederek bir araya gelmeye, etkilenen aileler için Tanrı'dan teselli ve güç istemeye çağırıyorum. Bu, Bong County için yürek burkan bir an. Öncelikli odak noktamız, mümkün olan her kaynağın ve yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yerel medya organı OK TV tarafından servis edilen görüntülerdie patlama sonrası büyük panik yaşanması ve bazı kişilerde ağır yanık izlerinin görülmesi dikkat çekti.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı, OK TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cafer 27 Aralık 2023 16:59

Oğlum, iste türk olsaydınız bilirdiniz. Aglayanin malı gülene hayır etmez.

Sonraki Haber Yükleniyor...