Tgrt Haber

'PKK'lı Cemil Bayık İran'a kaçtı' iddiası

27 Temmuz 2015 22:05
'PKK'lı Cemil Bayık İran'a kaçtı' iddiası

PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında PKK terör örgütünün kurucularından olan Cemil Bayık'ın İran'a kaçtığı iddia edildi.

TSK'nın Kandil ve diğer PKK kamplarına gerçekleştirdiği operasyonun ardından öldüğü iddia edilen fakat PKK'ya yakın kaynaklar tarafından yalanlanan PKK'nın kurucularından Cemil Bayık'ın İran'a kaçtığı iddia edildi.

PKK'ya yakın kaynaklarda yer alan iddialara göre, Cemil Bayık operasyonlardan hemen sonra İran'a gitti.

Daha önceleri de sık sık İran'a gittiği tespit edilen Cemil Bayık'ın, 2007 yılında da ameliyat için bulunduğu iddia edilen İran'da, Türkiye'nin talebiyle gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin Özbir28 Temmuz 2015 11:23

İstihbarat uyumuyorsa İRAN a operasyon yapar kellesini ANKARA ya getirir..

Mustafa saglam 28 Temmuz 2015 02:50

Meclisde 80 milletvekillerinin dokunulmazligi kalksin cünkü onlarin aldigi maaś PKK ya rüśvetgibi oluyo aliyor maaśi türkiyeyi yikmaya caliśiyor polis ve asker Baskin yapacaksa gündüz köye olsun vilayete olsun gece bunlar daha Vikar gündüz seningibi benimgibi lormal vatandaś baskinlarda

erkan 28 Temmuz 2015 01:36

şimdi bu iran dost mu düşmanmı kendilerinin başı ne zaman derde girse türkiyeden yardım alırlar ama ilk fırsatta sırtımızdan hançerlerler.valla bu işin içinde bir bityeniği var türk istihbaratı,onlar inne deliğine girse,bulur ve alır.benim aklım ermedi gitti

Baran27 Temmuz 2015 23:05

valla hic kimse idda etmiyor siz atiyorsunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...