Tgrt Haber

Polis 'cansız mankeni' ceset sandı! Gerçek saatler sonra ortaya çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Ağustos 2023 17:20 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 17:26
Polis 'cansız mankeni' ceset sandı! Gerçek saatler sonra ortaya çıktı 

Belçika'da ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri yaptıkları incelemelerde cansız mankeni ceset zannetti. Gerçek, adli tabibin olay yerine gelmesiyle ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... 

Belçika​ polisi trajikomik bir olaya imza attı. Cinayet ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler saatler boyunca cansız manken üzerinde incelemelerde bulundu. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Belçika'da polisi Pays de Herve kentinde, muhtemel bir cinayet ihbarı aldı. Olay yerine intikal eden polis​ ekipleri, cansız bir bedeni çalılıkların içinde battaniyeye sarılı, ayakları dışarıda durumda gördü ve etrafına güvenlik şeridi çekti.  

Hemen ardından olay yeri inceleme ekibinin incelemesi sırasında, bedenin bir cansız mankene ait olduğu fark edildi. 

"CESEDE DOKUNABİLECEK TEK KİŞİ ADLİ TABİPTİ"

Verviers Bölge Savcısı Gilles de Villers Grand Champ ise yaptığı açıklamada, "Polisin suç mahalli için çok açık ve kesin talimatları var. Uzaktan fotoğraf çektiler ama kontrol edemezler, hiçbir şeye dokunamazlar. Bunun üzerine hakimi göreve çağırdılar. Sulh yargıcı bu bağlamda cesede dokunabilecek tek kişi olan adli tabibi gönderdi. Adli tabip cesede yaklaştığında olay anlaşıldı" dedi. 

Champ, böyle bir olayın ilk kez başına geldiğini, olay yerindeki herkesin, vakayı potansiyel bir cinayet olarak değerlendirdiğini sözlerine ekledi.  

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...