Tgrt Haber

Polis koruması, sokağa çıkma yasağı fayda etmedi: Eve giren ayı baba ile oğlu katletti!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
25 Eylül 2024 15:23 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 17:19
Polis koruması, sokağa çıkma yasağı fayda etmedi: Eve giren ayı baba ile oğlu katletti!

Rusya'nın Primorsky bölgesinde bir köyde 35 köpeği telef eden ayı alarmı verildi. Polis, köylüleri korumak için nöbet tutmaya başladı. Hatta sokağa çıkma yasağı da uygulandı. Fakat ayı, baba ile oğlunun evine girerek adeta katliam yaptı. 

Rusya​'nın doğusunda bulunan Primorsky bölgesinde bir köyde ayı​ dehşeti yaşandı. Köydeki 35 köpeği de öldüren ayı nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulandı. Köpeklerin barınakta bağlı tutulması nedeniyle kaçamadığı, ayıya yem olduğu belirtildi. Barınak yetkilisi Olga Zamyshlyaeva, barınağın orman içinde olduğunu ve zayıf çitlerle korunduğunu açıkladı. 

Polis koruması, sokağa çıkma yasağı fayda etmedi: Eve giren ayı baba ile oğlu katletti! - 1. Resim


ÖNLEMLER FAYDA ETMEDİ, AYI KATLİAM YAPTI

Ayının 35 köpeği öldürmesinin ardından polis, köyde nöbet tutmaya başladı. Sokağa çıkma yasağı da uygulanan köyde avcılar da ayıyı bulup öldürmekle görevlendirildi. Fakat tüm bu önlemler fayda etmedi. Eve giren ayı, 87 yaşındaki bir baba ve 56 yaşındaki oğlunu öldürdü.

Polis koruması, sokağa çıkma yasağı fayda etmedi: Eve giren ayı baba ile oğlu katletti! - 2. Resim


AYI KUDUZ OLABİLİR

Sağlıklı bir ayının insanlara saldırmayacağını söyleyen uzman Sergey Aramilev, ayının muhtemelen yaralı ya da kuduz olduğunu düşündüğünü ifade etti. Öldürülen ayının ise zayıf olduğu bu yüzden hasta olabileceği belirtildi.

Polis koruması, sokağa çıkma yasağı fayda etmedi: Eve giren ayı baba ile oğlu katletti! - 3. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif25 Eylül 2024 15:32

Vay be ayı çok korkutucu bu haberi duyunca üzüldüm

Sonraki Haber Yükleniyor...