Tgrt Haber

Polislerin kendisini yakalamasına yardımcı oldu! Bir garip 'kaçak' olayı

07 Aralık 2022 08:46 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 09:04
Polislerin kendisini yakalamasına yardımcı oldu! Bir garip 'kaçak' olayı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde hakkında 2 yakalama kararı bulunan kaçak, resmen polislere, kendisini yakalama konusunda yardımcı oldu. Hatta polisler teşekkür bile etti.

ABD​'nin Georgia​ eyaletinde yaşayan Christopher Spaulding, polislere kendisini yakalama konusundaki yardımıyla adından söz ettirdi. 28 Kasım günü Rockdale County Şerif Bürosu, ayın 'En Çok Arananlar Listesi'ni resmi sosyal medya hesaplarından yayımladı. Christopher Spaulding de bu paylaşımı görünce kayıtsız kalamadı ve gönderiye ''Peki ya ben?'' yorumunu yaptı.

Polislerin gönderisinin üzerinden 2 gün geçmişken bu yorumu yapan Spaulding'in sorusuna polislerden cevap geldi. Şerif Büro, "Doğru söylüyorsunuz, hakkınızda iki yakalama kararı var. Yoldayız" cevabını verdi.

Polislerin kendisini yakalamasına yardımcı oldu! Bir garip 'kaçak' olayı

POLİSLERDEN KAÇAĞA TEŞEKKÜR

Rockdale County polisi, aynı gün harekete geçti ve hakkında iki yakalama kararı bulunan Christopher Spaulding'i yakaladı. Yapılan açıklamada, "Yakalanmanızdaki desteğiniz için teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

TRT Haber'in haberine göre, Spaulding'in şartlı tahliye kurallarını çiğnemekten hakkında yakalama kararı olduğu bildirildi. Yetkililer ayrıca 10 kişiden oluşan En Çok Arananlar Listesi'nin suçların ciddiyetine göre hazırlandığına dikkat çekti. Bu listede yer almayan zanlıların da yakalandığı vurgulandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...