Tgrt Haber

Poşetlere konulmuş 5 ceset! Kartel katliamları Meksika'da sürüyor

10 Ocak 2023 09:58 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 10:12
Poşetlere konulmuş 5 ceset! Kartel katliamları Meksika'da sürüyor

Kartel savaşlarının ve katliamlarının eksik olmadığı Meksika'nın Guerrero eyaletinde bulunan Acapulco şehrindeki bir kasabada 5 ceset bulundu.

Meksika​'nın Guerrero​ eyaletindeki Acapulco kentinin kuzeyindeki bir kasabada poşetlere konulmuş 5 ceset bulundu. Savcılık olaya ilişkin soruşturma başlatırken, konuya dair bilgi paylaşmadı.

Yerel basına yansıyan haberlerde, "infaz edilen kişilerin cesetlerinin parçalanarak poşetlere konulmuş halde" bulunduğu kaydedildi.

Sahil kenti Acapulco, en az 15 yıldır uyuşturucu kartellerinin şiddet eylemlerine sahne olan kentler arasında yer alıyor.

BOŞ ARAZİDE 5 CESET

Geçtiğimiz haftalarda da Meksika'nın Sonora eyaletinde, boş bir arsada 5 ceset tespit edilmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesetlerin 16 ila 20 yaşlarında 5 gence ait olduğunu belirlemişti. Yapılan incelemeler sonucunda bu kişilerin elleri kelepçelendikten sonra silahla öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Cansız bedenler, kimlik tespiti yapılmak üzere, Adli Tıp Servisine götürülmüş, çete hesaplaşmasından kaynaklandığı düşünülen olaya ilişkin Eyalet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...