Tgrt Haber

Prens Harry'nin Spare kitabından çıkan bir ilginçlik daha: Kral Charles her yere oyuncak ayısıyla gidiyor

13 Ocak 2023 16:32 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 17:01
Prens Harry'nin Spare kitabından çıkan bir ilginçlik daha: Kral Charles her yere oyuncak ayısıyla gidiyor

Prens Harry, çıkardığı Spare (Yedek) kitabında Kral Charles'ın kolları kırık, sarkan iplikleriyle 'zavallı' hale gelen oyuncak ayısını hiç yanından ayırmadığını yazdı. Charles için bu iddiayı öne süren bir kraliyet yazarı da vardı.

Prens Harry​'nin dünya gündemine adeta bir bomba gibi düşen kitabı Spare'ın yankıları sürerken Kral Charles​ hakkında yazdığı ilginç bir bilgi herkesi bir hayli şaşırttı. Harry, Kral'ın her yere oyuncak ayısıyla beraber gittiğini yazdı. Harry, kolları kırılmış, iplikleri sarkan oyuncak ayıyı 'zavallı' olarak nitelendirdi. Ayının Charles'ın İskoçya​'daki Gordonstoun yatılı okulundaki günlerinden kaldığı düşünülüyor. Charles, yatılı okulda zorbalığa uğramıştı, oyuncak ayısı sevdasının bununla alakalı olduğu tahminler arasında.

Prens Harry, Spare kitabında şunları söyledi:

''Oyuncak ayı babamla her yere gitti. Kırık kolları ve sarkık iplikleri olan zavallı bir şeydi. Her yerinde delikler açılmıştı. Babam da zorbalar onunla işini bitirdikten sonra muhtemelen böyle görünüyordu diye düşünmüştüm.''

Harry, oyuncak ayının babasının çocukluktaki yalnızlığını kelimelerin ifade edebileceğinden daha iyi anlattığını düşündüğünü belirtti. 

Prens Harry'nin Spare kitabından çıkan bir ilginçlik daha: Kral Charles her yere oyuncak ayısıyla gidiyor

''OYUNCAK AYISI VE KLOZET KAPAĞINI YANINDA TAŞIYOR''

Öte yandan bir kraliyet yazarı da Kral Charles'ın bir oyuncak ayı ve kendi klozet kapağıyla seyahat ettiğini yakın zamanda söylemişti. Yeni kitabı The King: The Life of Charles III'ü (Kral: III. Charles'ın Hayatı) yazan Christopher Andersen, kasımda Entertainment Tonight'a Charles'ın "Büyük Britanya'nın sahip olduğu en eksantrik hükümdarlardan biri" olduğunu söylemişti.

Andersen, Kral Charles'ın evden uzaktayken "hâlâ çocukluktan kalma oyuncak ayısıyla seyahat ettiğini" belirtmişti.

Yazar, ayı zarar görürse onu tamir etmesine izin verilen tek kişinin, çocukken Charles'ın dadılığını yapan ve kralın "hâlâ çok yakın olduğu" Mabel Anderson olduğunu da sözlerine eklemişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...