Tgrt Haber

Putin ile Aliyev telefonda görüştü: Güney Kafkasya müzakeresi

17 Mart 2023 08:46 - Güncelleme : 17 Mart 2023 08:55
Putin ile Aliyev telefonda görüştü: Güney Kafkasya müzakeresi

Rusya lideri Vladimir Putin ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesinde, Güney Kafkasya'da güvenlik ve istikrarı sağlamaya yönelik pratik önlemler konuşuldu.

Azerbaycan​ Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya​ Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev​'in bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyuruldu.

İki lider görüşmede, Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan liderlerinin üçlü bildirilerine dayanarak Güney Kafkasya'da güvenlik ve istikrarı sağlamaya yönelik pratik önlemlerini konuştu. Putin ve Aliyev, bölgede ulaşım ve lojistik ile ekonomik ilişkilerin gelişimi hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

ALİYEV, ERDOĞAN İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Beştepe'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmüştü. Aliyev'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde Erdoğan karşılamış ikilinin görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşmişti.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...