Tgrt Haber

Putin yanlısı kanalın sunucusundan şoke eden sözler: Rusya 3 büyük şehri yok edecek

24 Eylül 2022 16:30 - Güncelleme : 24 Eylül 2022 17:11
Putin yanlısı kanalın sunucusundan şoke eden sözler: Rusya 3 büyük şehri yok edecek

Rusya'da Putin'e yakınlığıyla bilinen sunucu Olga Skabeyeva, Batı'nın Rusya'yı yenemeyeceğini, nükleer patlama olmadan zaferin mümkün olmadığına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rus lider Vladimir Putin​ yanlısı bir televizyon kanalında çalışan sunucu Olga Skabeyeva, tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Skabeyeva, İngiltere ve Batı'nın bir "Armageddon" (Dünya'nın sonu geldiğinde yapılacağı kehanet edilen büyük Kıyamet savaşının adıdır.) ile karşı karşıya olduğunu söyleyip Moskova'ya yönelik tehditlerinin dünya çapında yıkıma yol açacağını söyledi.

Olga Skabeyeva, İngiltere'nin yeni başbakanı Liz Truss​'ın Rusya​'yı yenmeye çalışarak dünya adına büyük bir felaket yaşamayı göze aldığını ve bir 'nükleer patlama' olmadan zaferin imkânsız olduğunu söyledi.

Putin yanlısı kanalın sunucusundan şoke eden sözler: Rusya 3 büyük şehri yok edecek

3 BÜYÜK ŞEHİR YOK EDİLECEK

Skabeyeva Rusya'nın Kiev, Londra ve Washington'u yok edeceğini söyledi. Ayrıca sunucu, nükleer savaşın Batı'nın neden olduğu bir 'gerçek' olacağı konusunda dünyayı uyardı.

Çıkan haberlerde, Skyabeyeva'nın tehdit içerikli açıklamalarının Truss'ın Putin'in bu hafta kısmi seferberlik açıklamasından sonra BM'de yaptığı ve savaşı Rusya adına 'feci başarısızlık' olarak değerlendirdiği konuşmasına yanıt olarak geldiği şeklinde yorumlandı.

''NÜKLEERSİZ ZAFER OLMAZ''

Skabeyeva "Ne istiyorlar? Rusya'ya karşı bir zafer istiyorlar. Nükleer patlama olmadan Rusya'ya karşı zafer imkansızdır." sözlerini kullandı ve "Ülkemizin yok edilmesine izin vermeyeceğimiz için dışlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...