Tgrt Haber

Putin'den Karlov için bir açıklama daha: Bu bize özel bir acı veriyor

20 Aralık 2016 19:30
Putin'den Karlov için bir açıklama daha: Bu bize özel bir acı veriyor

Rus Büyükelçi Karlov'a düzenlenen suikastın Rusya'ya 'özel bir acı' yaşattığını söyleyen Vladimir Putin, saldırıyla ilgili soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirtti.

Devlet Güvenlik Organları Çalışanları Günü dolayısıyla organize edilen etkinlikte konuşan Putin, "Dün, Ankara'da Rus Büyükelçi Karlov alçak bir şekilde öldürüldü. Bu cinayetin tüm yönleriyle ilgili titiz bir soruşturma yürütülüyor" dedi.

Putin, Rus büyükelçinin öldürülmesinin Rusya'ya 'özel bir acı' yaşattığının altını çizdi.

PUTİN, AVRUPA'YA ORTAK CEPHE KURMA ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen saldırıya da değinen Putin, Avrupalıların hislerini anladıklarını ifade edip, uluslararası teröre karşı ortak cephe kurma insiyatifini bir kez daha dile getirdi. "Diğer ülkelerde neler yaşandığını ve Avrupa'da nasıl bir saldırı meydana geldiğini biliyoruz. Berlin'de çok sayıda sivil öldü. Avrupalıların hislerini anlıyoruz ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" diyen Putin, geçen yıl 70. BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada sunduğu ortak cephe kurma inisiyatifini bir kez daha hatırlattı.

Putin, terörü ancak bu şekilde yenebileceklerini vurguladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...