Tgrt Haber

Putin'e psikopat demişti, Rus modelin cesedi bavulun içerisinde bulundu

15 Mart 2022 16:18 - Güncelleme : 15 Mart 2022 17:09
Putin'e psikopat demişti, Rus modelin cesedi bavulun içerisinde bulundu

Geçtiğimiz yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yönelik sitemleriyle gündeme gelen 23 yaşındaki Rus model Gretta Vedler'in cesedi bir yıl sonra bir bavulun içerisinde bulundu. Genç modeli eski erkek arkadaşının öldürdüğü ve Vedler'in ölümü anlaşılmasın diye bir süre sosyal medyasından paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Rusya’sa yaşayan ve geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Putin’e ‘psikopat’ sözleriyle gündeme gelen ünlü model Gretta Vedler’in cesedi ormanlık alanda bavul içerisinde bulundu.

Genç model, Putin’i psikopat olarak nitelendirmesinin yanı sıra, onun ‘Rusya’nın bütünlüğünü geliştirme’ yönündeki çabasının gözyaşlarıyla sonuçlanacağını söylemişti. Vedler, bu ifadelerin ardından 1 ay sonra öldürülünce tüm gözler cinayete çevrilmişti.

“SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMAYA DEVAM ETTİM”

Genç mankenin ölümünün failinin eski erkek arkadaşı Dmitry Korovin olduğu bildirilmişti. Korovin, modelin ölümünden bir yıl sonra onu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Daha sonra Korovin, cesedi Lipetsk bölgesinde bir arabanın bagajında bıraktığını ve çevreyi hala hayatta olduğuna inandırmak için modelin sosyal medyasından resim ve mesajlar göndermeye devam ettiğini söyledi.

Putin'e psikopat demişti, Rus modelin cesedi bavulun içerisinde bulundu

Genç modelin ölümü Putin ile ilgili paylaşımlarından kaynaklanmıyor. Fakat olay basında ‘Putin’e psikopat diyen model’ başlıklarıyla yer aldı.

Putin'e psikopat demişti, Rus modelin cesedi bavulun içerisinde bulundu

KENDİNİ KORUYAMADIĞI İÇİN KGB’YE KATILDI

Genç model daha önce Putin ile ilgili yaptığı paylaşımlarda “Putin’in çocukluğunda çok aşağılanma yaşadığı gerçeği göz önüne alındığında, muhtemelen çok da güçlü olmayan fiziği nedeniyle kendini koruyamadı ve hukuk fakültesinden ayrılıp KGB’ye katıldı. Çok da şaşırtıcı değil” demişti.

Vedler sözlerine şu şekilde devam etmişti:

“Bu tür insanlar çocukluklarından itibaren çekingen ve korkaktırlar, gürültüden ve karanlıktan, yabancılardan korkarlar. Bu nedenle ihtiyat, kısıtlama ve iletişim eksikliği gibi özellikler karakterlerinde erken gelişir. Bence, onda açık bir psikopati ya da sosyopati görüldüğünü söylemek mümkün.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sa15 Mart 2022 18:05

Geçmiş olsun. Taklaya gelmiş

Sonraki Haber Yükleniyor...