Tgrt Haber

Putin'i desteklemeyen bir Rus oligark daha öldü! Kayıtlara şüpheli olarak geçti

27 Aralık 2022 14:20 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 14:38
Putin'i desteklemeyen bir Rus oligark daha öldü! Kayıtlara şüpheli olarak geçti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı işgal kararını eleştiren ve destek vermeyen bir Rus oligark Pavel Antov, Hindistan'da kaldığı lüks otelin 'penceresinden düşerek' hayatını kaybetti.

Rus lider Vladimir Putin​'i eleştiren oligarkların gizemli ölümleri sürüyor. Son olarak doğum gününü kutlamak için Hindistan​'ın Rayagada bölgesinde lüks bir otelde kalan sosis şirketi sahibi Pavel Antov, otelin 3. katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetti. Ülkenin en zengin siyasetçileri arasında yer alan Antov'un ağır yaralı halde otelin havuzunda bulunduğu ve kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi.

Rus basını oligark Pavel Antov'un ölümünü, intihar olarak yazsa da Hindistan'a tatile beraber gittiği arkadaşlarından birinin kalp krizi sonucu ölmesi de dikkat çekti.

Putin'i desteklemeyen bir Rus oligark daha öldü! Kayıtlara şüpheli olarak geçti

Bir diğer yandan Antov, Ukrayna'yı işgal eden Putin'i eleştiren isimlerdendi. Rus iş insanı, Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği bir füze saldırısında sivillerin öldüğü görüntülerle ilgili  "Buna terörden başka bir isim bulmak çok zor" demiş ardından baskılar nedeniyle Putin'den özür dilemişti. Hatta Putin'i her zaman desteklediğine dair de açıklamada bulunmak zorunda kalmıştı.

Öte yandan eylül ayında da Rus enerji devi Lukoil'in Genel Müdürü Ravil Maganov, bir hastanenin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...