Tgrt Haber

Putin’i şok edecek haber: Rus uçağı Rus kentini bombaladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
21 Nisan 2023 11:44 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 14:17

Vladimir Putin’in emirleriyle Ukrayna’ya saldırmaya devam eden Rus ordusuna şok edici bir haber geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, bir Rus savaş uçağının yanlışlıkla Ukrayna sınırındaki Rus kenti Belgorod'u bombaladığını açıkladı.

Ukrayna’ya saldırmak için havalanan Rus savaş uçağı yanlışlıkla Rus kentini bombaladı. Rusya Savunma Bakanlığı, bir Rus savaş uçağının yanlışlıkla Ukrayna sınırındaki Belgorod​ kentini bombaladığını açıkladı.

SU-34​ UÇAĞI SEBEP OLDU

Bölge Valisi Vyaçeslav Gladkov, patlamanın kent merkezinde 20 metre genişliğinde bir krater yaptığını söyledi. Patlamada iki kadın yaralanırken birkaç bina da hasar aldı. Bakanlık bir SU-34 savaş uçağının yanlışlıkla mühimmatını boşalttığını aktardı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Açıklamada, "20 Nisan 2023'te Moskova saatiyle 22.15 sularında Hava ve Uzay Kuvvetleri'ne ait Su-34 uçağının Belgorod şehri üzerinde uçuşu esnasında olağan olmayan bir şekilde havacılık mühimmatı düştü" bilgisi paylaşıldı.

Olayda konutlarda hasar meydana geldiği ve can kaybı yaşanmadığı kaydedilen açıklamada konuya ilişkin ortak soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

DETAYLI VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...