Tgrt Haber

Rus ve İsrailli askeri yetkililer Suriye için görüşecek

01 Aralık 2015 14:22
Rus ve İsrailli askeri yetkililer Suriye için görüşecek

Rus ve İsrailli üst düzey askeri yetkililerin Suriye konusunda oluşabilecek" hataları önlemek için" bir araya geleceği bildirildi.

 İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı yazılı açıklamada, Rusya  Devlet Başkanı Vladimir Putin'le çok önemli bir görüşme gerçekleştirdiğini, Rusya  lideriyle "hataları önlemek için" Rusya ve İsrail arasındaki koordinasyonun  derinleştirilmesi konusunda anlaştıklarını kaydetti. Açıklamada, "Rus ve İsrailli askeri yetkililer Suriye meselesi  hakkında bugün bir araya gelecek" denildi. Görüşmenin gerçekleştirileceği yer ve katılımcılara ilişkin bilgi  verilmedi. Netanyahu eylül ayında Moskova'yı ziyaret etmiş ve Putin'le  görüşmesinin ardından iki ülkeye ait güçler arasında bir yanlış anlaşılma  olmaması için ortak bir mekanizma oluşturulacağını açıklamıştı. Görüşmede ayrıca  ortak güvenlik komisyonu kurulması konusunda anlaşılmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...