Tgrt Haber

Rusya-Ukrayna derken İran ve İsrail'i burun buruna getirecek gelişme: 2 İranlı asker öldü

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
09 Mart 2022 00:01 - Güncelleme : 09 Mart 2022 00:36
İsrail Şam'a yaptığı hava saldırısında İranlı askerleri öldürdü.

Rusya ve Ukrayna krizi sürerken İran ve İsrail arasında gerginliği tırmandıracak bir gelişme yaşandı. İran, İsrail’in Şam’a düzenlediği saldırıda 2 askerinin öldüğünü duyurdu.

İsrail Şam'a yaptığı hava saldırısında İranlı askerleri öldürdü.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken, dünya rotasını Suriye’ye çevirdi. İki ülkeyi burun buruna getirecek bir gelişme yaşandı.

İran Devrim Muhafızları, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlediği hava saldırısında 2 İran askerinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu gelişme sonrası İran, İsrail ile ilgili 'intikam' vurgusu yaptı.

'KARŞILIĞINI ALACAK'

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlediği hava saldırısında 2 askerinin hayatını kaybettiğini duyurularak, "Pazartesi sabahı İsrail rejiminin gerçekleştirdiği saldırı sonucunda 2 Devrim Muhafızı askerimiz hayatını kaybetti. İşgalci İsrail rejimi işlediği cinayetin karşılığını kesinlikle kısa zamanda alacak" denildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...