Tgrt Haber

Rusya'da okul baskını, 2 ölü

03 Şubat 2014 11:33
Rusya'da okul baskını, 2 ölü

Moskova'da silahlı bir kişi okula baskın düzenleyerek öğrencileri rehin aldı, olayda bir polis ve bir öğretmen hayatını yitirdi

Rusya'nın başkenti Moskova'da silahlı bir kişi bir okula baskın düzenleyerek öğrencileri rehin aldı. Olayda bir polis ile bir öğretmenin öldüğü bildirildi. Silahlı saldırgan, Moskova'daki 263 numaralı liseye baskın düzenledi ve bir sınıftaki 20 öğrenci ile öğretmeni rehin aldı. Saldırganın olay yerine gelen polise ateş açması sonucu ilk belirlemelere göre bir polis ve bir öğretmen hayatını kaybetti. Rus makamlarından yapılan ilk açıklamalarda, silahlı baskını gerçekleştiren kişinin 263 numaralı okulun öğrencisi olduğu kaydedildi. Saldırganın polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı. Baskında rehin alınan 20 kişinin tamamının serbest kaldığı ifade edildi. Olay yerine çok sayıda polis ve özel tim sevk edilirken, okuldaki diğer öğrencilerin tamamının tahliye edildiği bildirildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...