Tgrt Haber

Rusya'dan ağır saldırılar alan Ukrayna: Kayıplar devlet sırrıdır

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
14 Temmuz 2022 19:46 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 19:54
Fotoğraf (AA)

Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Anna Malyar, Ukrayna'nın savaşta verdiği kayıplarla ilgili bilgilerin, devlet sırrı olduğunu söyledi.

Fotoğraf (AA)

Rusya​, Ukrayna’ya karşı özellikle Donetsk​ bölgesinde saldırılarını arttırdı. Ukrayna​ ordusu Vinnytsia kentinin de hedef alınması sonucu ağır kayıplar verdi.

Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Anna Malyar, Ukrayna'nın savaşta verdiği kayıplarla ilgili bilgilerin açıklanmamasıyla ilgili, "Bu bilgiler devlet sırrıdır. Rusya Federasyonu'nun bu bilgileri kendi amaçları için kullanamaması için verileri açıklamıyoruz." dedi.

''DÜŞMAN İÇİN ÇALIŞMAYIN''

Ukrayna ordusundaki can kayıplarına ilişkin doğrulanmamış bilgilerin yayılmaması çağrısı yapan Malyar, "Ukrayna'nın kayıplarına ilişkin vatandaşlara, toplum önderlerine ve yorumlarda bulunanlara seslenmek istiyoruz. Düşman için çalışmayın. Askeri sıkıyönetim bitene kadar rakamları ifşa etmeyiniz." ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...