Tgrt Haber

Rusya'dan ABD'ye ziyarette bulunan Zelenski’ye ağır küfür!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2022 10:03 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 13:25
Rusya'dan ABD'ye ziyarette bulunan Zelenski’ye ağır küfür!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin ABD ziyaretine Rusya’dan çok sert tepki geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Zelenski’ye küfür ederek “Batı'nın o***u çocuğudur." İfadelerini kullandı.

Rusya​ ile Ukrayna arasında başlayan savaş 24 Şubat’tan bu yana devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği savaşta milyonlarca Ukraynalı ülkesini terk ederek mülteci konumuna düştü. Savaş sonrası iki ülke karşı karşıya gelirken Moskova yönetimine yaptırım uygulayan devletler de enerji krizi ile boğuştu. ABD​ başta olmak üzere çok sayıda ülkenin Ukrayna’ya desteğine Rusya’dan peş peşe tepkiler geldi.

ZELENSKİ’NİN ABD ZİYARETİNE TEPKİ

Savaş başladığından bu yana ilk kez yurt dışı ziyaretini ABD’ye gerçekleştiren Zelenski’ye Biden desteğinin devam edeceğini söyledi. İkili arasındaki görüşmelerde ortak hedef ise ‘Rusya’ ve ‘Putin’ vardı. Washington’dan gelen açıklama Rusya ateş püskürdü. Batı’nın desteğini alan Ukrayna’nın tavrının ‘öngörülemeyen sonuçları olacağını’ söyleyen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharov ayrıca ABD’nin desteklerini azaltacağını iddia etti.

RUSYA’DAN ZELENSKİ’YE KÜFÜR

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, basın açıklamasında Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky’e küfür etti. Zaharova, yaptığı açıklamada,"Zelensky, Batı'nın o***u çocuğudur." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...