Tgrt Haber

Ukrayna Rusya'nın kontrolündeki TV kulesini vurdu!

28 Nisan 2022 10:58 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 11:13
Ukrayna Rusya'nın kontrolündeki TV kulesini vurdu!

Herson'da Rus ordusunun kontrolü altında olan TV kulesini Ukrayna ordusu bombaladı, Rus kanallarında erişim sorunu yaşanmaya başlandı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 64. günde de devam ederken şiddetli çatışmalar sürüyor. Ukrayna ordusu ve sivil halk, Rus işgaline karşı direnişini devam ettirirken Rus ordusunun ağır saldırıları da kesintisiz olarak sürüyor. Sabah karşı ise bu kez Ukrayna ordusu saldırıya geçti ve Rusya'ya ait bir TV anteni vuruldu. Herson bölgesinde Rusların eline geçen TV kulesinin vurulma görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Twitter'a yansıyan videoda Ukrayna ordusunun Herson'da bulunan ve Rus güçlerinin kontrolü altında olan TV kulesini vurduğu görüldü. Bombardıman sonrası Rus televizyon kanallarının ise çekmediği aktarıldı.

Ukrayna Rusya'nın kontrolündeki TV kulesini vurdu!

PUTİN'DEN AÇIK TEHDİT

Ukrayna'ya başlattıkları askeri operasyonlara başka bir ülkeden gelecek müdahaleler hakkında konuşan Putin "Dış güçler tarafından hemen hemen her yıl komşu ülke ile karşı karşıya getirildik. Daha sonra Rusya ve Ukrayna'yı doğrudan bir çatışmanın içine soktular. Kırım ve Donbas'a askeri saldırı da dahil olmak üzere bu tür planlar, ne yazık ki bugünün sonuçlarını getirdi" ifadelerine yer verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...