Tgrt Haber

Rusya'nın vurduğu Gostomel Havaalanı'nda yıkım görüntülendi

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Mart 2022 17:25 - Güncelleme : 03 Mart 2022 17:24
Rus ordusunca dünyanın en büyük kargo uçağı imha edildi

Gostomel Havaalanı'nın, Rusya ve Ukrayna silahlı kuvvetleri arasında yaşanan şiddetli çatışmaların ardından kaydedilen görüntüsü ortaya çıktı. Rusya'nın saldırısında dünyanın en büyük kargo uçağı da imha edilmişti.

Rus ordusunca dünyanın en büyük kargo uçağı imha edildi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminde 8. güne girilirken şiddetli çatışmalar ülkenin dört bir yanında sürüyor. Rusya'nın acımasız saldırıları Ukrayna ordusu tarafından püskürtülüyor. Gostomel Havaalanında Rus ordusunun püskürtülmesinin ardından ortaya çıkan yıkım kameralar tarafından kaydedildi.

KİEV'E YAKIN NOKTADA YER ALIYOR

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in kuzeybatısında yer alan Gostomel'de geçtiğimiz 27 Şubat'ta Rus birliklerinin hedef aldığı ve çatışmaların yaşandığı havaalanının görüntüleri ortaya çıktı.

RUS ORDUSU AĞIR HASAR ALDI

Rus ordusunca dünyanın en büyük kargo uçağı An-225 tipindeki 'Mriya' isimli uçağın da imha edildiği havaalanında, çatışmalar sonrası Rus güçlerin 'V' işaretli askeri araçlarının da ağır hasar aldığı kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...