Tgrt Haber
Dünya - Dünya
10 saat 30 dakika önce

Batı Nil virüsü 7 günde 3 kişiyi öldürdü! Yunanistan'da vakalar artıyor

Yunanistan'da sivrisineklerden bulaşan Batı Nil virüsü nedeniyle 7 günde 3 kişi hayatını kaybetti. Vaka sayısı, 192'ye yükselirken tespit edilemeyen hastalar olabileceği endişesi de var.
 - Fiyatı dudak uçuklatıyor
11 saat 2 dakika önce

Dünyanın ilk süper arabası hurdalıktan çıktı! Fiyatı dudak uçuklatıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde hurdalık bir alandan çok sayıda klasik ve lüks araba bulundu. Bulunan araçlar adeta tarihe ışık tutuyor.
 - Suriye'den skandal açıklama
11 saat 50 dakika önce

Erdoğan ile Esad görüşecek mi? Suriye'den skandal açıklama: Türkiye ile masaya oturmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad ile ilişkileri 'normalleştirmek' için bir araya gelme çağrısına Suriye'den skandal açıklamalı bir cevap geldi. Esad'ın Baş Danışmanı Buseyna Şaban, Umman ziyareti sırasında Türkiye ile masaya oturmayacaklarını söyledi. 
 - Kazada ölen genç kızın mezarına vandallık
12 saat 37 dakika önce

Kazada hayatını kaybeden genç kızın mezarına vandallık: Tüyleri diken diken eden yazı yazıldı

İngiltere'de 19. yaş gününden birkaç gün sonra trafik kazasında hayatını kaybeden bir genç kızın mezar taşına yazılanlar tüyleri diken diken etti. Aile, mezar taşının tahribata uğramasının vandallık olduğunu söyleyerek suç duyurusunda bulundu.
 - "Tüm gücümüzle saldıracağız"
12 saat 38 dakika önce

Lübnan'da ateşkes çağrılarına İsrail'den net cevap: Tüm gücümüzle saldıracağız

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Lübnan'da "ateşkes olmayacağını" ve Hizbullah'a tüm güçleriyle saldırmaya devam edeceklerini belirtti.
 - Türkiye'den Lübnan'a operasyon hazırlığı
13 saat 32 dakika önce

Türkiye'den Lübnan'a operasyon hazırlığı! MSB'den kritik açıklama geldi

Türkiye, Hizbullah ile İsrail arasındaki çatışmalardan dolayı Lübnan sınırları içinde bulunan Türk ve yabancı uyruklu vatandaşların tahliyesi için operasyon hazırlıklarına başladı. Milli Savunma Bakanlığı, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Dünya - Dünya
14 saat 29 dakika önce

New York'taki Erdoğan-Meloni görüşmesine damga vuran bakışlar! Hayranlığını gizleyemiyor

BM Genel Kurulu kapsamında ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Erdoğan tarafından kabul edilen İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin görüşmeden servis edilen fotoğraflardaki hayran bakışları dikkatlerden kaçmadı. İki liderin ilk görüşmelerindeki yine hayran bakışları dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı.
Dünya - Dünya
14 saat 33 dakika önce

Çöp kamyonu adeta infilak etti! İşçiler böyle ölümden döndü

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir çöp kamyonu aniden patladı. O esnada aracın arkasında bulunan iki işçi, ölümden döndü. Çöp kamyonunun patlama anı ise anbean kameralara yansıdı.
 - Havada facianın eşiğinden dönüldü
15 saat 42 dakika önce

Havada facianın eşiğinden pilotun manevrası sayesinde dönüldü: 2 yolcu yaralandı

ABD'de 'United Airlines' şirketine ait yolcu uçağı havada bir başka uçakla çarpışma tehlikesi geçirdi. Pilotun manevrası, uçakta bulunan yüzlerce kişiyi kurtardı, 2 yolcu ise yaralandı. 
 - Bronz Çağı mumyalarından antik peynir elde ettiler
15 saat 59 dakika önce

Bilim insanlarından ilginç keşif! Bronz Çağı mumyalarından antik peynir elde ettiler

Bilim insanları M.Ö. 3 bin yıllarından kalma bir Çin mezarlığındaki Bronz Çağı mumyalarından peynir elde ettiler. Dünyanın en eski peyniri olduğuna inandıkları peynirden başarılı bir şekilde bir DNA ipliği de çıkardılar. Öte yandan bilim insanları çıkardıkları DNA ipliği sayesinde bir tezi de çürütmüş oldular.
 - Eve girip yaptıkları ağızları açık bıraktı
16 saat 26 dakika önce

Aç hırsızın senaryosu polise inandırıcı gelmedi! Eve girip yaptıkları ağızları açık bıraktı

ABD'nin Wisconsin eyaletinde aç bir hırsız, eve girdi, makarna yapıp yerken yakayı ele verdi. Polise bir senaryo anlatan hırsız, ev sahibinin gerçekleri anlatmasıyla tutuklandı.
 - Ölü sayısı her geçen gün artıyor
17 saat 3 dakika önce

Ağır silahlarla aşiret çatışması: Ölü sayısı her geçen gün artıyor

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde 20 Eylül'de başlayan rakip aşiret çatışmaları devam ediyor. Ağır silahların kullanıldığı çatışmada ölü sayısı 25'e yükseldi. Yetkili isimler, anlaşmazlığı çözmek için çalışıyor.
 - 6'lı alkol paketine karşılık bebeklerini sattılar
17 saat 38 dakika önce

Şoke eden sözleşme! 6'lı alkol paketine karşılık bebeklerini sattılar

ABD'nin Arkansas eyaletinde 21 yaşındaki Darien Urban ve 20 yaşındaki Shalene Ehlers'in, Rogers ilçesindeki bir kamp alanında 6'lı alkol paketi karşılığında bebeklerini satışa sundukları ileri sürüldü. Yapılan incelemeler sonucu olayın kan donduran detayları ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
17 saat 49 dakika önce

Sahilde dehşete düşüren manzara! Görenin tüyleri diken diken oldu

Tunus'un doğusunda bulunan Mehdiye şehri sahillerinde dehşete düşüren bir manzara görenlerin tüylerini diken diken etti. Sahile 13 cesedin vurduğu görüldü.
 - Hizbullah komutanı öldürüldü
17 saat 54 dakika önce

Son dakika | İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu: Bir noktaya üst üste saldırılar

İsrail'in Lübnan'a karşı saldırıları aralıksız devam ediyor. ABD ve Fransa'nın öncülüğünde Avrupa Birliği ve 8 ülke daha 21 günlük ateşkes çağrısında bulundu. Lübnan, ülkelerin çağrısına olumlu cevap verirken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yeni saldırı emri verdi. İsrail'in Lübnan'a kara harekatı hazırlığı içinde olduğu belirtildi. Son olarak İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u hedef aldı. Saldırılarda Hizbullah komutanı öldürüldü. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...
 - Onlarca mahkumu yanlışlıkla tahliye ettiler
18 saat 5 dakika önce

Eşi benzeri görülmemiş hata! Onlarca mahkumu cezaevinden yanlışlıkla tahliye ettiler

İngiltere’de ülke genelindeki cezaevlerinden 37 mahkum yanlışlıkla erken tahliye edildi. Mahkumlardan 5’i ise henüz cezaevine geri dönmezken yaşanan bu olayın yürürlükten kaldırılan mevzuat kapsamına yanlışlıkla dahil edilmesinin neden olduğu açıklandı.
Dünya - Dünya
20 saat 31 dakika önce

ABD düşürdüğü UFO'nun görüntülerini ilk kez yayımladı! 19 ay sır gibi saklamışlardı

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait F-22 tipi bir savaş uçağı tarafından Alaska yakınlarında Şubat 2023'te düzenlenen bir operasyon sırasında düşürülen UFO'nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı.
Dünya - Dünya
20 saat 48 dakika önce

10 ülkeden Lübnan sınırında 21 günlük acil ateşkes çağrısı

ABD ile Fransa'nın öncülük ettiği ve Avrupa Birliği (AB) ile 8 ülkeyi daha bir araya getiren ortak açıklamada, İsrail ile Lübnan arasındaki çatışmaların durdurulması ve diplomasiye alan açılması için 21 günlük acil ateşkes çağrısı yapıldı.
 - 'Ülkeniz yerle bir olur'
26 Eylül 2024 - 02:42

Trump, İran'ı açık açık tehdit etti: Ülkeniz yerle bir olur

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump, kendisine yönelik suikast girişimlerinin arkasında İran'ın olabileceğini ifade etti. Trump, "İran tarafından doğrudan tehdit ediliyoruz. Bana sorarsanız kendilerine şunu bildirmek gerekiyor; Eğer eski başkanlar veya başkan adaylarına herhangi bir şekilde saldırırsanız, ülkeniz yerle bir olur” dedi.
 - Putin'den nükleer tehdit!
25 Eylül 2024 - 22:42

Putin'den nükleer silah tehdidi: Kullanma hakkımızı saklı tutuyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Belarus’a yönelik olası bir saldırı durumunda Moskova'nın nükleer silah kullanma hakkını koruduğunu açıkladı. Putin, “Rusya ve Belarus’a yapılacak bir saldırı karşısında nükleer silahları devreye sokma hakkımızı saklı tutuyoruz." diye konuştu.
Sona Git