Tgrt Haber

Şaka gibi olay: Pişkin hırsızlar girdikleri evden polisi arayıp eşyaları taşımaya yardım istedi!

05 Ocak 2023 10:46 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 11:10
Şaka gibi olay: Pişkin hırsızlar girdikleri evden polisi arayıp eşyaları taşımaya yardım istedi!

ABD'nin Florida eyaletinde pişkin bir hırsızlık olayı yaşandı. Eve girip eşyaları çalan hırsızlar ardından polisi aradı. Hırsızların polisi aramaktaki amaçlarının eşyaların taşınmasına yardım etmeleri için olduğu ortaya çıktı.

ABDFlorida​'da 31 Aralık gecesi, Polk County Şerif Bürosu'na 911'den bir çağrı düştü. Yetkililer çağrıya cevap verseler de karşı taraftan bir cevap alamadılar. Bu durum üzerine şüpheye düşen polisler, çağrı yapılan eve gittiler. Polisler, ilk olarak evde kimsenin olmadığını ve her şeyin sıradan olduğunu düşünseler de kapının kilitli olmaması sebebiyle bir şüpheye düştüler. 

Polis ekipleri, kilitli olmayan kapıdan içeri girdiler ve iki şüpheliyle karşılaştılar. Aynı gün bir dükkanda hırsızlık​ yapıldığını da bilen polisler, evdeki Martin adlı erkek şüphelinin, dükkandaki güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen suçlu olduğunu fark ettiler.

POLİSİN KENDİLERİNİ HAVALİMANINA BIRAKMASINI İSTEDİLER

Liz adlı kadın şüpheli ise sorgusunda herkesin ağzını açık bırakacak o detayı paylaştı. Hırsız Liz, evde çaldıkları eşyaların taşınmasına yardım etmeleri için kolluk kuvvetlerini aradıklarını söyledi. Hatta New York'a gitmek istediklerini, polisin kendilerini havalimanına bırakmalarını istediğini de sözlerine ekledi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

''Polis ekipleri eşyalarını taşımalarına yardım etti ve onları arabayla götürdü. Ancak havalimanına değil, Polk County Hapishanesi'ne. Polk County Hapishanesi zaten New York'tan çok daha iyi.''

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...