Tgrt Haber

Şampiyona büyük ayıp! Belediye Başkanı'ndan Ayşe Begüm Onbaşı'ya siyasi tutum

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
21 Aralık 2023 08:15 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 08:15
Şampiyona büyük ayıp! Belediye Başkanı'ndan Ayşe Begüm Onbaşı'ya siyasi tutum

Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ömer İşçi’nin Instagram paylaşımını beğeneh Ayşe Begüm Onbaşı'ya Mevcut başkan Besim Dutlulu'nun hışmına uğradı. Milli sporcuya tahsis edilen arabayı geri alan belediye Onbaşı'nın annesinin de görev yerini değiştirdi.

Aerobik Cimnastikte 2 Dünya, 2 Avrupa, 4 Dünya Kupası​ şampiyonluğu elde ederek Türkiye'nin gururu olan Ayşe Begüm Onbaşı, başarılarıyla doğum yeri Akhisar​'ın tanıtımına da büyük katkı yaptı. Büyük şehirlere taşınmak yerine memleketinde kalan Onbaşı, 2020 yılında Akhisar Belediyesi Spor Kulübü'ne katıldı,

SİYASETE YARANAMADI

2 Dünya, 2 Avrupa, 4 Dünya Kupası şampiyonluğu olan, bunun yanında 2 kez Dünya ve Avrupa ikinciliği, 3 kez de Dünya üçüncülüğü yaşayan Ayşe Begüm, mili formayla başarıda başarıa koşsa da siyasete yaranamadı.

Onbaşı, AK Parti'den Akhisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ömer İşçi'yi Instagram'dan takip etmesi ve paylaşımlarını beğenmesi sonraı mevcut CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun hışmına uğradı.

SPOR HAYATINA SON VERMİŞTİ

Ayşe Begüm'e antrenmanlara gitmek için belediye tarafından tahsis edilen şoförlü araç geri alındı. Ayrıca belediyenin halkla ilişkiler biriminde çalışan Anne Seçil Bayraktar, merkezden Yeldeğirmeni bölgesine gönderildi.
Başarılı sporcu da 27 Kasım'da spor hayatını noktaladığını duyurmuş, şu ifadeleri kullanmıştı: "Kararımı verene kadar, düşüncelerimin derinliklerine boğulmamam için kendilerini hırpalayan ailem, özür diliyorum. Sizi kendi yaşadığım zorluklarla beraber bırakmak mecburiyetinde olduğum için.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...