Tgrt Haber

Sarhoş adamın 'nefes kesen' hatası! Yılanı boynuna doladı oğlu kurtarmak için böyle uğraştı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: New York Post
16 Kasım 2022 17:07 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 17:44

Hindistan'da iki çocuğuyla beraber dere yatağının kenarına giden sarhoş adam, hayatının hatasını yaptı. Dere kenarında bulduğu yılanı boynuna dolayan adam, kısa sürede yılan tarafından boğulmaya başlayınca oğullarının hamleleriyle kurtulabildi. O anlar ise bir kameraya yansıdı. 

Hindistan​'da meydana gelen yılan​ saldırısı olaylarında bu kez yılan suçsuz çıktı. İki oğluyla beraber dere kenarına giden Hintli Birjalal Ram, balık tutarken bir yılanla karşı karşıya kaldı. O anlarda sarhoş olduğu belirtilen Ram, bir süre fener yılanına öylece baktıktan sonra onu boynuna dolamaya kalktı. Yılan, Ram'in boynuna sarıldıkça sarıldı ve artık onu boğmaya başladığı sırada Ram de çırpınmaya başladı. 

Sarhoş adamın 'nefes kesen' hatası! Yılanı boynuna doladı oğlu kurtarmak için böyle uğraştı

Babaları Ram'in can havliyle çırpındığını gören oğullarından 14 yaşındaki Nitish, ilk koşan oldu. Yılan, Ram'i Gordion düğümü gibi sarınca Nitish, yılanı kuyruğundan tutup çekmeye çalıştı. Hatta bir noktada tüm gücünü kullanınca Ram, yılanla beraber nehre düştü. O anlarda kafasını bir taşa çarpma riski bulunan Ram, bu açıdan şanslıydı. Bir süre suyun içinde yılandan kurtulmaya çalışan Ram, başarılı olamadı. 

Sarhoş adamın 'nefes kesen' hatası! Yılanı boynuna doladı oğlu kurtarmak için böyle uğraştı

20 dakika boyunca boynuna dolanan fener yılanıyla mücadele eden Ram'in küçük oğlu da eline aldığı taş ile babasını kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamayacağını anlayınca taşı yere bırakıp kardeşine yardımcı olmaya çalıştı. 20 dakika sonra yılandan kurtulan Ram'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yetkililer ise Ram'in çok şanslı olduğunu ve yılanlarla oyun oynamanın ölümcül olduğunu hatırlatırken oğullarına teşekkür etmesi gerektiğini de atlamadı. 

Kaynak: New York Post
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...