Tgrt Haber

Şaşkına çeviren olay! 60 yaş farkıyla evlendiler

07 Ekim 2022 16:32 - Güncelleme : 07 Ekim 2022 16:41
Şaşkına çeviren olay! 60 yaş farkıyla evlendiler

Filipinler'de 78 yaşındaki bir kişi, 18 yaşındaki bir kızla evlenmesi şaşkınlığa neden oldu. Evliliğe çiftin aileleri onay verdi.  

Filipinler​'de şaşkına çeviren olay… 78 yaşındaki bir adam ile 18 yaşındaki bir kız dünya evine girdi. Çiftin 3 yıldır bir flört sürecinin olduğu kaydedildi. Emekli çiftçi Rashed Mangacop, Halima Abdullah ile üç yıl önce Çağayan ilinde bir akşam yemeğinde tanıştı. Mangacop’un yeğeni Ben Mangacop, çiftin "tamamen aşktan" dolayı evlilik​ yaptıklarını söyledi. 

AİLE ONAY VERDİ 

Daha önce evlenmemiş olan Mangacop’nun ilk ilişkisinin Halima olduğu belirtildi.  Çift, 25 Ağustos'ta İslami bir törenle evlendi. Mirror'a konuşan aile yakını Ben Mangacop, "Damat babamın erkek kardeşi. Gelinin babası, amcam için çalıştığı için kızla bir toplantı sırasında tesadüfen tanıştılar" dedi. Evlilik her iki ailenin de onayı ile gerçekleşti.  Ben Mangacop, "İlk aşık olan kızdı. Amcam yaşlı ama bekar. Bekar olduğu için aileler kabul etti. Halime onun ilk karısı. Çok tatlılar" dedi. 

Filipinler yasalarına göre, 21 yaşından küçük bir kişinin evlenmesi için ebeveynlerinden onay alması gerekiyor.

 

Kaynak: Mirror
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...