Tgrt Haber

Schumacher taburcu edildi

16 Haziran 2014 14:26
Schumacher taburcu edildi

Fransa'da kayak yaparken düşen ve ağır yaralanan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in Grenoble Hastanesi'nden taburcu edildiği bildirildi.

Fransa'da kayak yaparken düşen ve ağır yaralanan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher'in Grenoble Hastanesi'nden taburcu edildiği bildirildi. Schumacher’in menajeri Sabine Kehm'in yazılı açıklamasında, pilotun tedavisinde emeğe geçen hastane personeline ve kazanın ardından hemen müdahale eden ilk yardım ekiplerine teşekkür edildi. Almanya'nın efsanevi Formula 1 pilotu Schumacher, Fransa Alpleri'nde, 29 Aralık 2013 tarihinde kayak yaparken düşerek başını kayaya çarpması sonucu ağır yaralanmış ve Grenoble Hastanesi'nde ameliyat edilmişti. Schumacher'e ocak sonunda verilen narkoz azaltılmış ve yapay komadan uyandırılma sürecine geçilmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Niyazi18 Mart 2022 00:26

ya tamamen balon, nerdeymiş? başlıkta sallayıp en son 11 de gerçekten de bahsediyorlar zaten

Sonraki Haber Yükleniyor...