Tgrt Haber

Şelaleden kayan araçtan kızını kurtarmak isterken beraber düştüler! İşte o facia anları

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ağustos 2023 15:15 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 15:34

Hindistan'ın Mashya Pradesh eyaletinde şelale kıyısında asılı kalan araçtan kızını kurtarmak isteyen baba, kızıyla birlikte suya düştü. Çevredekiler baba ve kızının imdadına yetişti. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletindeki Lodhiya Kund şelalesinin kenarında bulunan park halindeki bir araç, kayarak suya düştü. Aracın kaydığı sırada 13 yaşındaki kızını kurtarmaya çalışan baba da şelaleden aşağı savruldu.

Araçta korku dolu anlar yaşayan kız çocuğunun ve sudaki babasının yardımına çevredekiler koştu. O anlar amatör kamera yansırken, baba-kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şelaleden kayan araçtan kızını kurtarmak isterken beraber düştüler! İşte o facia anları

''BAGAJ ZORLA KAPATILINCA KAYDI''

Polisten yapılan açıklamada, “Araba şelale havuzunun çok yakınına park edilmişti. Aracın, bagaj kapağının zorla kapatıldıktan sonra kaymaya başladığı ve şelalenin bulunduğu havuza düştüğü öğrenildi” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...