Tgrt Haber

Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
03 Eylül 2024 13:23 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 14:16
Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu

Reality şov yıldızı Theresia Fischer, eski sevgilisinin 'daha uzun olmadığı sürece kendisini sevmeyeceğini' söylemesinin ardından bacak uzatma ameliyatlarına 128 bin sterlin yani yaklaşık 6 milyon TL harcadı. Eşinin psikolojik baskısı üzerine boyunu 14 santimetre uzatan Fischer, 8 ameliyat geçirdi.

Şimdilerde 32 yaşında olan Alman reality şov yıldızı Theresia Fischer, eski sevgili kurbanı oldu. Fischer, eski sevgilisinin 'daha uzun olmadığı sürece kendisini sevmeyeceğini, boy uzatma ameliyatı olursa her zaman seveceğini' söylemesi üzerine ameliyat olmaya karar verdi. 

Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu - 1. Resim


BOYU 14 SANTİMETRE UZADI

Fischer, eski sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden bir dizi acı verici operasyon geçirdi. İlk ameliyatını 2016 yılında olan genç kadın, ikincisini ise 2022 yılında oldu. Operasyondan önce 170 santimetre boyunda olan Fischer, şimdilerde 184 boyunda.

Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu - 2. Resim


8 ACILI AMELİYAT GEÇİRDİ

Fischer'ın son ameliyatında uyluk ve alt bacak kemiklerinin kesildi ve kaval kemiğine ayarlanabilir teleskopik çubuklar takıldı. Sağlık görevlileri, bacakları daha uzun olana kadar bu çubukları çevirdi. Haziran ayında, yeni kemik dokusunun büyümesini sağlayan teleskopik çelik çubukları çıkarmak için yapılan son sekizinci ameliyatın ardından Freiburg'daki Üniversite Hastanesi'nden ayrıldı. Bacaklarındaki kemikler her birkaç santim büyüdüğünde, cerrahlar daha fazla büyümeyi teşvik etmek için aralığı genişletiyorlardı.

Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu - 3. Resim


SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ZAMAN ALDI

8 ameliyatın ardından sağlığına yeniden kavuşup, sevgilisinden ayrılan Theresia Fischer, "Bu işi tamamen arkamda bıraktığım için mutluyum. Eski sevgilimin isteği üzerine oluşturulan bacaklarım artık tekrar düzgün yürüyebileceğim hale geldi.'' diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Sevgilisinin psikolojik baskısı yüzünden 8 ameliyat olup boyunu uzattı! Sağlığından oldu - 4. Resim

Duygusal olarak hala üstesinden gelmesi gereken çok şey olduğunu söyleyen Ficsher, iyileşmek için güce sahip olduğunu da dile getirdi. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...