Tgrt Haber

Sıcak hava balonu faciası! Yere çakıldılar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Fox News
15 Ocak 2024 10:02 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 10:02

ABD'nin Arizona eyaletindeki Phoenix'in yakınlarında sıcak hava balonu faciası yaşandı. Manzaranın tadını çıkarmak isteyen 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin 'dünyanın paraşütle atlama başkenti' olarak kabul edilen Arizona​ eyaletindeki Phoenix yakınlarında bulunan Eloy kasabasında korkunç bir olay meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde, sıcak hava balonuyla manzara keyfi yapmak isteyen turistlerin bindiği balon yere çakıldı. 

Yetkililer incelemelerini sürdürürken henüz balonun neden yere çakıldığına dair açıklama yapmadılar. Faciada 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılddı. 

Soruşturmayı Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu ve Federal Havacılık İdaresi'nin yürüttüğü açıklanırken hayatını kaybedenlerden birinin ailesi tarafından teşhis edildiği ve 28 yaşındaki bir hemşire olan Katie Bartrom olduğu duyuruldu.

Sıcak hava balonu faciası! Yere çakıldılar

Diğer kurbanların kimliklerinin yakınlarına haber verilinceye kadar gizli tutulacağı da belirtildi.

Kaynak: Fox News
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...