Tgrt Haber

Silahlı kişiler ön kesip 'yanlış' çocuğu kaçırdılar! O anlar anbean kamerada

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2023 14:52 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 15:09

Ekvador'da korkunç bir çocuk kaçırma olayı gerçekleşti. Bir aracın önünü kesen silahlı saldırganlar, 12 yaşındaki bir kız çocuğunu zorla kendi araçlarına bindirdiler. Yanlış kişi olduğunu fark edince ise serbest bıraktılar.

Güney Amerika ülkesi Ekvador​'un Quevedo kentinde silahlı saldırganlar bir kız çocuğunu kaçırdılar. Korkunç anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 3 kız öğrencinin okula gitmek için araca binmeyi beklediği görülüyor. Araca binen öğrencilerin ardından araç dönüş için hamle yaptığı esnada ise bir başka araç tarafından önü kesiliyor.

Silahlı kişiler ön kesip 'yanlış' çocuğu kaçırdılar! O anlar anbean kamerada

Ön kesen aracın içinden çıkan uzun namlulu silahlara sahip kişiler, araçtakilerin elleri başında dışarı çıkmasını istiyor ve bir kız çocuğunu kendi araçlarına zorla bindiriyorlar. 

Silahlı kişiler ön kesip 'yanlış' çocuğu kaçırdılar! O anlar anbean kamerada

YANLIŞ ÇOCUĞU KAÇIRDILAR

Kaçırılan çocuğun 12 yaşındaki bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Yerel medyada yer alan haberlere göre ise saldırganlar yanlış çocuğu kaçırdıklarını fark ediyorlar ve birkaç saat sonra alıkoydukları çocuğu serbest bırakıyorlar.

Saldırganların kimlikleri açıklanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...