Tgrt Haber

Sınırdaki çalışmayı fırsat bildiler koşarak ülke değiştirdiler

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 09:02 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 09:47

Meksika-ABD sınırını birbirine bağlayan duvarın Tijuana kısmındaki onarım çalışması sırasında bir kısmında bırakılan açıklığı fırsat bilen göçmenler koşarak ABD'ye geçti. Fırsatı değerlendirenler arasında bir de köpek vardı.

Meksika​'nın Tijuana şehrinde bulunan ve ABD​ ile sınırını birbirine bağlayan duvardaki onarım çalışmasını fırsat bilen göçmenler, Meksika’dan ABD’ye arkalarına bakmadan koşarak geçti.

Meksika topraklarında bulunan ve ABD'ye geçmenin yollarını arayan bir grup göçmen, Meksikalı işçilerin duvardaki onarım çalışması sırasında açık bıraktıkları kısımlardan koşarak ABD topraklarına geçti.

Olay çevrede bulunanlar tarafından anbean kayıt altına alınırken, işçilerin koşan göçmenleri şaşkınlıkla izlediği görüldü.

Sınırdaki çalışmayı fırsat bildiler koşarak ülke değiştirdiler

GÖÇMENLERİ TAKİP EDEN KÖPEK DE GEÇTİ

Görüntülerde ayrıca bir köpeğin de göçmenlere eşlik ettiği görüldü. Çevredeki insanlar duruma “Köpek bile kaçıyor” yorumunda bulundu. Sınırı geçen göçmenlere ne olduğu bilinmezken, konuyla ilgili henüz  iki ülke tarafından da resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...