Tgrt Haber

Sırbistan'da okulda silahlı saldırı! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

03 May 2023 12:11 - Güncelleme : 03 May 2023 12:57

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 7. sınıf öğrencisi, okulda silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Son olarak ise 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da, bir 7. sınıf öğrencisinin okulda düzenlediği silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre, bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Son açıklanan acı bilançoda ise 9 kişinin öldüğü açıklandı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Belgrad’daki Vladislav Ribnikar İlkokulu’nda 7. sınıf öğrencisinin, sabah saatlerinde güvenlik görevlileri ve öğrencilere ateş açtığı kaydedildi.

Sırbistan'da okulda silahlı saldırı! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Yerel medya, saldırıda okuldaki güvenlik görevlileri dahil 9 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı. 

Saldırının yaşandığı sınıftaki bir öğrencinin velisi olan Milan Miloseviç isimli adam, “Kızım kaçmayı başardı. Saldırgan çocuk ilk başta öğretmeni vurmuş ve daha sonra etrafa ateş açmış” dedi.

Miloseviç, “Güvenlik görevlisinin masa altında yattığını gördüm. İki kız kanlar içindeydi. Onlar saldırganın sessiz ve iyi bir öğrenci olduğunu söyledi. Kısa bir süre önce sınıfa gelmiş” ifadesini kullandı.

Sırbistan'da okulda silahlı saldırı! 7. sınıf öğrencisi dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Yaralı öğrencilerin hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, öğrencilerden birinin başından yaralandığı ve ameliyata alındığı bilgisine yer verildi. Açıklamada, saldırıyı babasına ait silahla düzenlediği düşünülen çocuğun gözaltına alındığı bildirildi. 

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...