Tgrt Haber

Sırbistan'daki okul katliamının ses kaydı ortaya çıktı: Dehşet iliklere kadar işledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 21:09 - Güncelleme : 04 May 2023 22:37

Sırbistan'ın bir okulda gerçekleşen saldırı anına ilişkin ses kaydı ortaya çıktı. Dokuz kişinin hayatını kaybettiği saldırının ses kaydı bütün dehşeti adeta özetler nitelikte..

Sırbistan​'ın başkenti Belgrad​'da düzenlenen okul katliamı bütün dünyayı hüzne boğdu. 8 öğrenci ile bir güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği saldırının detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Katliamın ardından kendini ihbar ederek teslim olan 13 yaşındaki saldırgan, ayrıntıları polisle paylaştı.

CEZAEVİNE GİRMEYECEK!

TRT Haber'in aktardığına göre, öğrencilerin listesi ile okul planı bulunan saldırganın, eylemi bir aydır planladığı ortaya çıktı. 2 tabancı ve 4 molotofkokteyli ile okula giren saldırgan, önce güvenlik görevlisi ve nöbetçi öğrencinin bulunduğu masaya ateş açtı. Ardından da sınıfa girerek hazırladığı ölüm listesindeki öğrencileri tek tek vurdu.

Saldırının sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapmayan saldırganın, Sırbistan Ceza Kanunu'na göre 13 yaşında olduğu için cezai sorumluluğu bulunmuyor. Bu sebeple, cezaevine girmeyecek ve psikiyatri merkezinde tedavi görecek.

SES KAYDI DEHŞETİ ÖZETLEDİ

Yeni Şafak'ın aktardığı diğer bir habere göre ise, saldırıya ilişkin ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında duyulan silah ve çığlık sesleri okulda yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Üzerinden okul planları ve bir 'Ölüm listesi' çıkan çocuk ile ilgili detaylar ortaya çıkarken anne ve babasının da tutuklandığı belirtildi.

Sırbistan'daki okul katliamının ses kaydı ortaya çıktı: Dehşet iliklere kadar işledi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...