Tgrt Haber

Skandal görüntüler: Ameliyat sırasında hastaya yumruk attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 10:47 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 10:53

Çin'de bir doktor, 82 yaşındaki kadın hastasını ameliyat ederken yumruk attı. Görüntüler ülkenin gündemine bomba gibi düşerken skandal olay sonrası doktor açığa alındı.

Çin​'de bir doktorun, ameliyat​ masasındaki 82 yaşındaki hastaya göz ameliyatı yaptığı sırada defalarca yumruk​ attığı görüntüler ortaya çıktı. Skandal olay ülke gündemin bomba gibi düştü.

Görüntülerin infiale yol açmasının ardından soruşturma başlatıldı. Hastane​ yönetimi skandal olaydan sonra hastadan ve tüm vatandaşlardan özür diledi.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından doktorun açığa alındığını bildirilirken hastane yöneticisinin de görevden alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, doktorun lokal anestezi ile ameliyat edilirken başını ve gözlerini birçok kez hareket ettiren hastaya farklı bir dil konuştuğu gerekçesiyle “kaba kuvvetle” müdahale ettiği belirtildi.

ŞAKA GİBİ TAZMİNAT

Hastane yönetimi, 500 yuan (yaklaşık 2 bin 100 lira) tazminat ödediğini ifade eden kadının oğlu yerel medya kuruluşlarına yaptığı açıklamada, annesinin sol gözünün kör olduğunu ancak bunun nedeninin bilinmediğini söyledi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...