Tgrt Haber

Son anları kayda geçti: Eşiyle gülüp eğlenirken dalgalar yuttu!

19 Temmuz 2023 16:45 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 16:53

Hindistan'da deniz kenarında eşiyle beraber gülüp eğlenen kadının son anları kayda geçti. Güçlü dalgalar ikiliyi alıp götürdü, 3 çocuk annesi kurtarılamadı.

Hindistan​'ın Bandra Bandstand sahilinde sahilinde eşiyle beraber gülüp eğlenen kadın​, videoya pozlar verirken acı bir şekilde hayatını kaybetti. Videoda 32 yaşındaki Jyoti Sonar ve eşi Mukesh, sahilde bir kaya üzerinde otururken görülüyor. Birbirlerine sarılan çift, kendilerine gelen dalgalara aldırış etmeyerek gülüp eğleniyorlardı hatta Mukesh, eşinin düşmemesi için bacağını, onun bacağının önüne koyarak set yapıp koruyordu. Fakat çok güçlü gelen bir dalga ikisini de denize sürükledi. Çevredeki birçok kişinin gözü önünde gerçekleşen olay sırasında, bir çocuğun defalarca "Anne, anne" diye bağırdığı duyuluyor.

Son anları kayda geçti: Eşiyle gülüp eğlenirken dalgalar yuttu!

20 SAAT SONRA BULUNABİLDİ

Kocası bir tanığın yardımıyla kurtarılırken, Jyoti yüksek gelgit sularına kapıldı. Tanıkların olayın ardından polisi araması üzerine arama ve kurtarma operasyonu başlatıldı. 20 saat sonra, 3 çocuk annesi kadının cesedi bulundu.

Yıkılan EŞİ Mukesh yerel medyaya olay anına dair şunları söyledi:

"Onu kurtarmak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Dördüncü dalga arkadan bize çarptığında, dengemi kaybettim ve ikimiz de kaydık. Bir görgü tanığı bacağımdan tuttu, ben de eşimin giysisini kavradım ama onu kurtaramadım."

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...