Tgrt Haber

Son dakika | ABD'de lise saldırısı! Ölü ve yaralılar var

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
04 Eylül 2024 19:58 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 04:40

Son dakika haberi: ABD'nin Georgia eyaletindeki bir lisede silah sesleri duyuldu. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. 

Son dakika haberine göre, ABD​'nin Georgia​ eyaletinde bir okula silahlı saldırı​ düzenlendi. Saldırıda çok sayıda ambulans olay yerine gönderilirken ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

ABD​ yerel saatiyle 11.30 civarında, Georgia​ eyaletinin Winder şehrindeki Apalachee Lisesi’nde silah sesleri duyuldu. Olay üzerine bölgeye hızla intikal eden polis ekipleri, okul çevresinde güvenlik önlemleri alarak giriş ve çıkışları kapattı.

SALDIRGAN 14 YAŞINDA ÇOCUK ÇIKTI

 Georgia Soruşturma Bürosu (GBI) Direktörü Chris Hosey şüphelinin 14 yaşında Colt Gray erkek öğrenci olduğunu açıkladı. Şüphelinin hayatta ve gözaltında olduğu belirtildi.

Son dakika | ABD'de lise saldırısı! Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Olay yerinden paylaşılan görüntülerde, okul çevresinde çok sayıda polis ve itfaiye aracı ile birlikte en az beş ambulansın beklediği görülürken, bir yaralının helikopterle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiğini, ve 30 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...