Tgrt Haber

Son dakika! Avustralya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com.tr / Çeviri
13 Nisan 2024 10:00 - Güncelleme : 13 Nisan 2024 12:14

Son dakika haberi... Avustralya'nın Sidney kentindeki Westfield Alışveriş Merkezi'nde silahlı saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

Avustralya​'nın Sidney​ kentinde bir alışveriş merkezinde bıçaklama​ olaylarının meydana geldiği ihbarı üzerine polis büyük bir operasyon başlattı. Şehirdeki Westfield Alışveriş Merkezi'nde bir adamın bıçakla dolaştığı ihbarı üzerine acil servis ekipleri hızla bölgeye intikal etti ve alışveriş yapanlar hızla tahliye edildi.

Bir adam silah seslerini duyduğu sırada saçını kestirdiğini ve alışveriş merkezinin boşaltılmaya başlandığını ileri sürdü.

Son dakika! Avustralya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

BİR BEBEĞİN DE BIÇAKLANDIĞI BELİRTİLDİ

Polis, saldırıyı "ciddi bir vaka" olarak nitelendirdi. Yeni Güney Galler polisi, elindeki bıçakla etrafına saldıran erkek saldırganın 9 kişiyi yaraladığını açıkladı. Bazı yaralıların durumunun kritik olduğunu bildiren polis olayda biri bebek 5 kişinin öldüğünü duyurdu.

Saldırganın da olay yerinde polis tarafından vurularak öldürüldüğü açıklanırken saldırganın, saldırıyı tek başına gerçekleştirdiği aktarıldı. 

Birçok sosyal medya hesabında kalabalığın kaçtığını ve polis ekiplerinin alışveriş merkezi çevresini kuşattığını gösteren görüntüler paylaşıldı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Saldırgana ait olduğu belirtilen fotoğraflar sosyal medyada hızla yayıldı. Saldırgan vurularak polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirdi.

Son dakika! Avustralya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

Son dakika haberinin detayları geliyor...

Kaynak: tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...