Tgrt Haber

Son dakika! Rusya, Ukrayna’nın Lviv kentini vuruyor

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Mart 2022 18:30 - Güncelleme : 27 Mart 2022 00:25
Son dakika! Rusya, Ukrayna’nın Lviv kentini vuruyor

Son dakika haberi: Rus birliklerinin, Ukrayna’nın Polonya sınırındaki Lviv kentine saldırı gerçekleştirdiği bildirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ediyor. Son olarak Rus ordusu, Ukrayna’nın Lviv kentine saldırı gerçekleştirdi. Rus bombardımanı altında kalan kentte vatandaşlara sığınaklarda kalın çağrısı yapıldı.

SIĞINAKLARDA KALIN

Lviv Belediye Başkanı Andriy Sadoviy de saldırı devam ederken bir açıklama yayınlayarak, "Lviv vuruldu. Ordudan resmi açıklama bekliyoruz. Olay yerinden fotoğraf görüntü lütfen yayınlamayın. Sığınaklarda kalın" ifadelerini kullandı. İlk belirlemelere göre yaşanan saldırıda 5 kişi yaralandı.

haber#

LVİV 2 ROKETLE VURULDU

Lviv Valisi Maksim Kozitskiy yaptığı açıklamada, “Lviv 2 roketle vuruldu. Sivil yerleşim alanlarına isabet ettiğine dair bilgi yok. Resmi bilgilere göre 5 kişi yaralandı. Olay yerinden bildiriyorum. Sakin kalmaya devam edin. Her şey kontrol altında. Ancak hava saldırısı tehlikesi geçmedi" ifadelerini kullandı.

İlerleyen saatlerde yeni bir açıklama yapan Kozitskiy, "Üç güçlü patlama daha oldu. Hava alarmı devam ediyor. Sığınaklarda kalın, sakin olun" dedi.

Son dakika! Rusya, Ukrayna’nın Lviv kentini vuruyor

BÖLGE GÖRÜNTÜLENDİ

Ukrayna’nın Lviv şehrinde gerçekleştirilen saldırıların ardından yeni görüntüler kaydedildi. Rus ordusunun 3 roket saldırısı düzenlediği şehirde en son Lviv Valisi Maksim Kozitskiy 5 kişinin yaralandığını açıklamıştı.

Son dakika! Rusya, Ukrayna’nın Lviv kentini vuruyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...