Tgrt Haber
CANLI ANLATIM

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
23 Ekim 2024 16:53 - Güncelleme : 23 Ekim 2024 18:39

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak için Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'a geldi. Masada iki önemli konu Türkiye'nin BRICS üyeliği ve tahıl koridoru var. Erdoğan, Kazan'a ayak basar basmaz kritik temaslara başladı, devlet liderleriyle görüştü. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile bir araya geldi. İşte zirvede yaşanan son gelişmeler...

Canlı Anlatım Özeti
  • ERDOĞAN VE PUTİN BİR ARADA
  • KAZAN'DA KRİTİK TEMASLAR SÜRÜYOR
  • ERDOĞAN, VENEZUELA LİDERİ MADURO İLE GÖRÜŞTÜ

23.10.2024 18:11

ERDOĞAN VE PUTİN BİR ARADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi başladı. Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Ankara’da düzenlenen terör saldırısını kınayarak baş sağlığı diledi. Putin, ''Türkiye'ye başsağlığı diliyorum, terör saldırısını şiddetle kınıyorum'' ifadelerini kullandı. 

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı - 1. Resim


23.10.2024 16:45

KAZAN​'DA KRİTİK TEMASLAR SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi kapsamında bulunduğu Tataristan'da, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı - 1. Resim


23.10.2024 15:30

ERDOĞAN, VENEZUELA LİDERİ MADURO İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın da yer aldı.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı - 2. Resim


23.10.2024 15:09

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TATARİSTAN'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "CAN" ile Tataristan'a geldi.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı - 3. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Kazan Havalimanı'nda, Tataristan Başbakanı Birinci Yardımcısı Rustem Nigmatulen, Kazan Belediye Başkanı İlsur Metşin, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç ile Moskova Büyükelçiliği ve Kazan Başkonsolosluğu yetkilileri karşıladı.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan BRICS Zirvesi için Tataristan'da: Kazan'da kritik temaslar başladı - 4. Resim

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Tataristan'a geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif23 Ekim 2024 16:55

İki liderin de müzakerelerde olmaları güzel haber, umarım çözüme ulaşırlar

Sonraki Haber Yükleniyor...