Tgrt Haber

Son dakika | Donald Trump'a bir suikast girişimi daha! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ekim 2024 23:07 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 23:35
Son dakika | Donald Trump'a bir suikast girişimi daha! 

Son dakika haberi: ABD'de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, Donald Trump'a yönelik üçüncü suikast girişiminin başarıyla engellendiğini duyurdu.

Son dakika haberine göre, başkan adayı Donald Trump​'a yönelik 3'üncü bir suikast​ girişimi gerçekleşti. 5 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken, Donald Trump bir kez daha suikast girişimiyle yeniden gündeme geldi. Trump, kulağından vurularak ölümden kıl payı kurtulduğu suikast girişimi ile birlikte üçüncü kez saldırılardan sağ çıktı.

Golf oynamak için Trump National Golf Club'a giden Ryan Wesley Routh adlı şahıs tarafından ikinci kez saldırı girişimi yapılan Trump, Güney Kaliforniya'daki mitingde 3. kez silahlı saldırı girişimi ile karşılaştı.

Yetkililerin aktardığına göre miting alanına sahte basın kartı ile girmeye çalışan ve yanında çok sayıda silah bulunan bir kişi tutuklandı.

Son dakika | Donald Trump'a bir suikast girişimi daha!  - 1. Resim


MİTİNGE 1 DAKİKA KALA ENGELLENDİ!

Riverside County Şerifi Chad Bianco, şüpheli bir kişinin Cumartesi günü saat 16:59'da Coachella'da Avenue 52 ile Celebration Drive kavşağındaki bir kontrol noktasında yakalandığını açıkladı. Söz konusu etkinlik ise saat 17:00'de başlayacaktı.

Son dakika | Donald Trump'a bir suikast girişimi daha!  - 2. Resim


Polis yetkililerine göre, şüpheli miting alanına yaklaşık bir mil mesafede sahte bir kimlik kartıyla durduruldu. Vem Miller adıyla tanımlanan şüpheli, yanında dolu bir pompalı tüfek, bir tabanca ve yüksek kapasiteli şarjör bulunduruyordu.

Riverside County Şerifi Chad Bianco, "Muhtemelen yeni bir suikast girişimini engellemiş olduk" diye ekledi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Atakan13 Ekim 2024 23:11

Vay be adam her zaman hedefi üzerinde, kim bilir neler dönüyor arka planda

Sonraki Haber Yükleniyor...