Tgrt Haber

Son dakika | Donald Trump'a üçüncü kez suikast girişimi iddiası! Mitingde panik yaşandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
18 Eylül 2024 19:42 - Güncelleme : 18 Eylül 2024 20:06
Son dakika | Donald Trump'a üçüncü kez suikast girişimi iddiası! Mitingde panik yaşandı

Son dakika: ABD'nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump'a bir suikast girişimi daha ihbarı yapıldı. New York'taki miting alanında bir köpeğin bomba yüklü bir araç tespit etmesiyle panik dolu anlar yaşanıyor.

New York​'ta ABD​'nin Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump​'ın Long Island miting alanının çok yakınında bomba​ yüklü bir araç olduğu öne sürüldü.  ABD polisi bölgeyi koruma altına alarak incelemelerine başladı. Bir köpeğin bomba yüklü bir araç tespit ettiği belirtildi.

Son dakika | Donald Trump'a üçüncü kez suikast girişimi! Mitingde panik yaşanıyor - 1. Resim


ASILSIZ İHBAR OLDUĞU AÇIKLANDI

Miting alanında köpeğinin bomba arama hayvanı olduğunu öne süren bir kişi bomba yüklü araç olduğunu tespit ettiklerini bildirmişti. Bunun üzerine polisler yaptığı aramada bombanın bulunamadığını duyurdu.  Nassau İlçe Polis Departmanı bir kişiyi gözaltına alarak sorgulamaya başladı.

TRUMP DESTEKÇİLERİ ALANA GERİ DÖNDÜ

Miting alanında bomba ihbarı kısa süreli paniğe neden oldu. Trump destekçileri yaşanan kargaşada bir süre nereye kaçacağını bilemese de bir süre sonra yeniden miting alanına giderek Trump'ı beklemeye başladı.

Son dakika | Donald Trump'a üçüncü kez suikast girişimi iddiası! Mitingde panik yaşandı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali18 Eylül 2024 19:46

Vay canına bu nasıl bir dünya olmuş böyle her yerde güvenlik endişesi var artık

Sonraki Haber Yükleniyor...