Tgrt Haber

Son dakika! Fransa'da terör saldırısı alarmı: 6 havalimanı boşaltıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2023 14:10 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 15:10
Son dakika! Fransa'da terör saldırısı alarmı: 6 havalimanı boşaltıldı

Son dakika haberi: Fransa'da birden çok terör saldırısı gerçekleştirileceği ihbarı alan ekipler, alarma geçti. Ülkede bomba ihbarı ve saldırı tehdidi nedeniyle 6 havalimanının boşaltıldığı aktarıldı.

Son dönemde artan terör saldırı Avrupa'yı tedirgin etmiş durumda... Belçika'daki saldırının ardından Fransa​'da yapılan ihbarlar nedeniyle adeta diken üstünde. Bugün Fransa'da bomba ihbarı​ ve saldırı tehdidi nedeniyle 6 havalimanının boşaltıldığı açıkladı.

İKİNCİ BİR EMRE KADAR UÇUŞ YOK

Fransa Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Lille, Bron, Nice, Nantes, Toulouse ve Beauvais'daki havalimanlarında hiçbir uçağın kalkmadığını ve ikinci bir emre kadar uçuşların durdurulduğunu açıkladı. Ulusal basında yer alan haberlere göre, polis yetkilileri bu sabah saatlerinde adı geçen havalimanları​ için elektronik posta yoluyla bomba ve saldırı ihbarı aldı.

BOMBA ARAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Güvenlik ekiplerini harekete geçiren ihbarlar sonrası, havalimanlarında bomba arama çalışmaları yapılıyor. Havalimanına iniş yapan uçaklarda bulunan yolcuların terminale girişlerine izin verilmezken, terminaldeki yolcular çıkış kapılarına yönlendiriliyor.

Yolcuların sosyal medyada hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, havalimanlarının boşaltıldığı görülüyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...