Tgrt Haber
CANLI ANLATIM

Son dakika | Hizbullah İsrail'e peş peşe darbeler vuruyor! Netanyahu'nun yolunu ABD tıkadı, İran için beklemede

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
15 Ekim 2024 09:10 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 11:15

Son dakika haberi... İsrail ve Hizbullah arasındaki çatışmalar hem havadan hem karadan saldırılarla devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, UNIFIL güçlerini de tehdit etti ve bölgeden çekilmelerini söyledi. Ayrıca İsrail'in İran'a düzenleyeceği misilleme saldırısı için ABD seçimlerini beklediği iddia edildi. İşte bölgede yaşanan sıcak gelişmeler...

Canlı Anlatım Özeti
  • İSRAİL SAĞLIK MERKEZİNİ VURDU!
  • İSRAİL'DEN BİR EVE HAVA SALDIRISI
  • ABD'DEN İRAN'A 'TRUMP' UYARISI
  • İSRAİL, MİSİLLEME İÇİN ABD SEÇİMLERİNİ BEKLİYOR
  • İSRAİL'DEN İRAN ÖNLEMİ: GPS DEVRE DIŞI
  • NETANYAHU'DAN UNIFIL GÜÇLERİNE TEHDİT

15.10.2024 11:04

İSRAİL SAĞLIK MERKEZİNİ VURDU!

İsrail ordusunun, Lübnan'ın Batı Bekaa bölgesinde bir sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısı sonucu 3 sağlık çalışanının hayatını kaybettiği bildirildi.


15.10.2024 10:34

İSRAİL'DEN BİR EVE HAVA SALDIRISI

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde bir eve düzenlediği hava saldırısında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.


15.10.2024 10:30

ABD'DEN İRAN​'A 'TRUMP' UYARISI

 ABD, yıllardır İran'ın eski Başkan Donald Trump'a yönelik tehditlerini "yakından" takip ettiğini belirterek, Tahran'ın herhangi bir ABD vatandaşına saldırması halinde "ciddi sonuçlar" doğacağı uyarısında bulundu.

Son dakika | Hizbullah İsrail'e peş peşe darbeler vuruyor! Netanyahu'nun yolunu ABD tıkadı, İran için beklemede - 1. Resim


15.10.2024 08:45

İSRAİL, MİSİLLEME İÇİN ABD SEÇİMLERİNİ BEKLİYOR

ABD medyasından Washington Post gazetesi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​'nun ABD başkanı Joe Biden​ ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail'in İran'ın petrol ya da nükleer tesislerine saldırmayacağı yönünde söz verdiğini yazdı. Gazetenin ismini vermediği bir yetkiliye göre İsrail'in planları yaklaşan ABD seçimlerini etkilememek üzere ayarlanıyor.

Son dakika | Hizbullah İsrail'e peş peşe darbeler vuruyor! Netanyahu'nun yolunu ABD tıkadı, İran için beklemede - 1. Resim


15.10.2024 08:02

İSRAİL'DEN İRAN ÖNLEMİ: GPS DEVRE DIŞI

İsrail ordusunun, İran'dan gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı Savunma Bakanlığı binasının yer aldığı Tel Aviv'deki Kirya bölgesinde GPS sinyallerini devre dışı bırakmaya başladığı iddia edildi.


15.10.2024 07:00

NETANYAHU'DAN UNIFIL GÜÇLERİNE TEHDİT

Netanyahu, yayımladığı video mesajla İsrail ordusunun hedef aldığı Lübnan'daki UNIFIL güçlerine ilişkin açıklamada bulundu. UNIFIL’in İsrail'in çekilme "talebine kulak vermesi" gerektiğini savunan Netanyahu, "İsrail'in UNIFIL personeline kasıtlı olarak saldırdığı iddiası tamamen yanlış" iddiasında bulundu. Netanyahu, Hizbullah’ın UNIFIL tesislerini ve mevzilerini siper olarak kullandığını ileri sürerek, UNIFIL güçlerinin güneye çekilmesi tehdidini yineledi.


15.10.2024 06:52

3 İSRAİL TANKI VURULDU: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Hizbullah'tan yapılan yazılı açıklamada, güneydeki Ayta eş-Şaab kasabasında "Merkava" model 3 tankın güdümlü füzelerle vurulduğu belirtildi. Açıklamada, alev alan tankların içindeki askerlerin öldüğü ve yaralandığı kaydedildi ancak sayı verilmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif15 Ekim 2024 09:15

Bu kadar kanlı bir çatışma çok üzücü, umarım en kısa zamanda barış sağlanır ve herkesin güvenliği sağlanır

Sonraki Haber Yükleniyor...