Tgrt Haber

Son dakika! İsrail bu kez de BM'ye aiti okulu vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ekim 2023 12:58 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 14:46

Son dakika haberi... İsrail, Gazze'ye bağlı Han Yunus kentinde sivillerin kullandığı Birleşmiş Milletler'e ait bir okulu vurdu. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildiriliyor...

İsrail, Hamas​'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. 

İsrailuçakları, Gazze​'ye bağlı Han Yunus​ kentinde sivillerin kullandığı Birleşmiş Milletler'e (BM) ait bir okulu vurdu. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildiriliyor.

EVSİZ KALANLAR SIĞINMIŞTI

Bölgeden gelen ilk bilgilere göre okulda yerlerinden çoğunluğunu kadınlar ve çocukların oluşturduğu edilmiş aileler kalıyordu. İsrail'in daha önce bölgeyi vuracağını duyurduğu, okulun bu sebeple boşaltıldığı ancak bölgedeki evsiz bırakılan ailelerin barınmak için okula sığındığı kaydedildi.

İsrail, dün akşam Gazze'deki Nusayrat mülteci kampında pazar yerini ardından da Han Yunus'ta bir kafeyi bombalamış saldırılarda çok sayıda Filistinli hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...