Tgrt Haber
CANLI ANLATIM

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar: Ölüler var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
25 Ekim 2024 09:41 - Güncelleme : 25 Ekim 2024 13:26

Son dakika haberi: İsrail, Orta Doğu'daki kanlı eylemlerine devam ediyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 gazeteci hayatını kaybetti. Öte yandan, İsrail ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüzbaşı olmak üzere 5 askerinin öldüğünü duyurdu. Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye ise İsrail'in saldırıları nedeniyle Lübnan ile Suriye arasındaki ikinci sınır kapısının hizmet dışı kaldığını açıkladı.

Canlı Anlatım Özeti
  • İSRAİL, LÜBNAN'DA AMBULANS ARAÇLARINI HEDEF ALDI
  • LÜBNAN-SURİYE ARASINDAKİ İKİNCİ SINIR KAPISI HİZMET DIŞI KALDI
  • İKİSİ RÜTBELİ BEŞ İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ
  • GAZETECİLERİ HEDEF ALDILAR

25.10.2024 12:55

İSRAİL, LÜBNAN​'DA AMBULANS ARAÇLARINI HEDEF ALDI

İsrail ordusunun, Lübnan'ın güneyinde ambulans araçlarını hedef alması sonucu 8 ilk yardım çalışanı hayatını kaybetti.


25.10.2024 12:36

LÜBNAN-SURİYE ARASINDAKİ İKİNCİ SINIR KAPISI HİZMET DIŞI KALDI

Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye, İsrail ordusunun saldırıları nedeniyle Lübnan ile Suriye arasındaki ikinci sınır kapısının hizmet dışı kaldığını duyurdu.


25.10.2024 10:48

İKİSİ RÜTBELİ BEŞ İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüz başı olmak üzere 5 askerinin daha öldüğünü duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyinde dün akşamki çatışmalarda 5 askerin öldüğü belirtildi.

Ölen askerler arasında bir binbaşı ve bir yüzbaşı olduğu ifade edildi. Çatışmalarda, 4 İsrail askerinin de ağır yaralandığı kaydedildi. Öte yandan İsrail basını, Lübnan'ın güneyinde bu askerlerin içinde bulundukları binanın roketle vurulduğunu yazdı.


25.10.2024 09:28

GAZETECİLERİ HEDEF ALDILAR

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut​'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele düzenlediği hava saldırısında 3 gazetecinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberinde, İsrail savaş uçaklarının, Beyrut'un güneyindeki Hasbiya beldesinde gazetecilerin kaldığı otele hava saldırısı​ düzenlediği belirtildi.

Saldırıda 3 gazetecinin hayatını kaybettiği ifade edilen haberde, konuya ilişkin detaylı bilgi verilmedi.

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar - 1. Resim


25.10.2024 04:30

EN AZ 12 ÖLÜ

İsrail ordusunun Lübnan’ın farklı kesimlerine düzenlediği saldırılarda en az 12 kişinin daha hayatını kaybettiği, 118 kişinin yaralandığı bildirildi.

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar - 2. Resim

ÖLENLERİN SAYISI 2 BİN 583'E ULAŞTI

Lübnan Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada 8 Ekim 2023'ten bu yana İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 593'e, yaralananların sayısının da 12 bin 119'a yükseldiği kaydedilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...