Tgrt Haber
CANLI ANLATIM

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
07 Ekim 2024 09:19 - Güncelleme : 07 Ekim 2024 17:13

Son dakika haberi... İsrail, Lübnan'a karşı en şiddetli saldırılarını gerçekleştirdi. Beyrut'a düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bini geçti. Hizbullah, İsrail'in saldırılarına füze ve insansız hava aracıyla (İHA) ile karşılık verdi. İsrail, can kaybı bildirirken, Hizbullah tarafından en az 120 füze fırlatıldığı belirtildi. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler... 

Canlı Anlatım Özeti
  • BEYRUT'A YENİ BİR HAVA SALDIRISI
  • İSRAİL İTFAİYE İSTASYONUNU VURDU: ÇOK SAYIDA ÖLÜ
  • LÜBNAN'DA CAN KAYBI 2 BİNİ GEÇTİ
  • NETANYAHU'DAN GÜVENLİK TOPLANTISI
  • İSRAİL'DEN LÜBNANLILARA TAHLİYE UYARISI
  • İSRAİL'İN KOPENHAG BÜYÜKELÇİLİĞİ YAKININDA PATLAMA
  • 97 SAĞLIK ÇALIŞANI ÖLDÜ
  • İSRAİL'DEN LÜBNAN'A BİR TÜMEN DAHA
  • DAHİYE'DE BİRÇOK BİNA YIKILDI
  • LÜBNAN'DA 2 HASTANE HİZMET DIŞI
  • İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ
  • HİZBULLAH'TAN FÜZELİ, İHA'LI SALDIRI
  • HİZBULLAH FÜZELERİ İSRAİL'İ VURDU
  • DAHİYE YANGIN YERİ!
  • İRAN'DA UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI
  • İSRAİL SURİYE'Yİ DE VURDU

07.10.2024 17:13

BEYRUT'A YENİ BİR HAVA SALDIRISI

İsrail ordusu, Lübnan​'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenlediğini duyurdu. Beyrut'un Dahiye bölgesi bir kez daha İsrail'in hava saldırısıyla vuruldu. Bombardımanın ardından bölgeden yoğun dumanlar yükseldi.


07.10.2024 16:34

İSRAİL İTFAİYE İSTASYONUNU VURDU: ÇOK SAYIDA ÖLÜ

İsrail güçlerinin Lübnan’ın güneyindeki Nebatiye bölgesinde bir itfaiye istasyonuna düzenlediği saldırıda 10 itfaiye görevlisi hayatını kaybetti.


07.10.2024 15:51

LÜBNAN'DA CAN KAYBI 2 BİNİ GEÇTİ

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 2 bin 83 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 bin 869 kişinin yaralandığını duyurdu.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 1. Resim


07.10.2024 15:50

NETANYAHU'DAN GÜVENLİK TOPLANTISI

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bakanlarıyla günlük programında olmayan "güvenlik toplantısı" yaptığı bildirildi. Times Of Israel gazetesinde yer alan haberde, Netanyahu'nun kabinesindeki bazı bakanlarla toplantı kararı aldığı belirtildi.


07.10.2024 15:22

İSRAİL'DEN LÜBNANLILARA TAHLİYE UYARISI

 İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki 25 köy ve yerleşim bölgesindeki halktan evlerini terk ederek göç etmelerini istedi.


07.10.2024 14:00

İSRAİL'İN KOPENHAG BÜYÜKELÇİLİĞİ YAKININDA PATLAMA

İsrail’in Ekim’de Gazze’ye başlattığı saldırıların yıldönümünde Kopenhag Büyükelçiliği yakınlarında patlama meydana geldi. Polis, patlamanın büyükelçiliğe yaklaşık 500 metre mesafede meydana geldiğini açıkladı.

Kopenhag polisi Trine Moller konuya ilişkin açıklamasında, 5 gün önce meydana gelen patlamayı hatırlatarak “Elbette bir önceki patlama ile bu patlama arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırıyoruz. Ancak bu yönde bir belirti yok” dedi. Moller, patlamanın silah sesi olabileceğini ifade etti.


07.10.2024 13:04

97 SAĞLIK ÇALIŞANI ÖLDÜ

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği bombardımanlarda uluslararası anlaşma ve sözleşmelerce korunan hastanelerin yanı sıra sağlık ve acil yardım ekiplerini de hedef alması sonucu şu ana kadar en az 97 sağlık ve kurtarma ekibi personeli hayatını kaybetti.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 1. Resim


07.10.2024 11:53

İSRAİL'DEN LÜBNAN'A BİR TÜMEN DAHA

İsrail ordusu, "sınırlı olduğunu" iddia ettiği kara saldırıları kapsamında bir tümeni daha Lübnan'a gönderdi. Ordudan yapılan açıklamada, 91. tümenin dün Lübnan'ın güneyine gönderildiği belirtildi. Bu, İsrail'in 30 Eylül'de karadan işgal sürecini başlattığı Lübnan'a gönderdiği üçüncü tümen oldu.


07.10.2024 10:36

DAHİYE'DE BİRÇOK BİNA YIKILDI

İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine dün yoğun saldırılar düzenledi. Saldırılar sonucu bölgedeki birçok bina yıkıldı veya ağır hasar gördü. Saldırı sonucu bazı binalardan hala dumanlar yükseldiği görüldü.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 1. Resim

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 2. Resim


07.10.2024 10:08

LÜBNAN'DA 2 HASTANE HİZMET DIŞI

İsrail ordusunun Lübnan'ın başkent Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine gece saatlerinde düzenlediği şiddetli saldırılar nedeniyle 2 hastanenin hizmet dışı kaldığı bildirildi.


07.10.2024 06:48

İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Lübnan sınırında bir askerinin öldüğünü, 2'sinin ağır yaralandığını açıkladı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, 5515 Birimi'nden yedek asker Başçavuş Etay Azulay'ın (25) Lübnan sınırında öldüğü belirtildi.


07.10.2024 02:37

HİZBULLAH​'TAN FÜZELİ, İHA​'LI SALDIRI

Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki askeri mevkilere ve İsrail askerlerine füze​ ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılar düzenlendiğini açıkladı.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 1. Resim

Hizbullah'tan yapılan açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde bulunan bir askeri üssün çok sayıda İHA ile vurulduğu belirtildi. Açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Ma'alot-Tarshiha'da çok sayıda füzeyle İsrail askerlerinin hedef alındığı aktarıldı.


07.10.2024 01:30

HİZBULLAH FÜZELERİ İSRAİL'İ VURDU

İsrail devlet televizyonu KAN'ın, İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan aktardığı haberinde İsrail'in kuzeyindeki Hayfa'ın merkezindeki Carmel ve körfez bölgelerine düşen füzeler sebebiyle 6 kişinin orta ve hafif şekilde yaralandığı belirtildi.


07.10.2024 01:27

DAHİYE YANGIN YERİ!

İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine yönelik hava saldırıları devam ediyor. Saldırı sonucu bölgeden duman ve alevler yükseldi.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 2. Resim


07.10.2024 00:23

İRAN'DA UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI

İran'da akşam saatlerinde iptal edildiği duyurulan uçuşların "güvenli koşulların sağlanmasının ardından" yeniden başlatıldığı bildirildi.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 3. Resim


07.10.2024 00:07

İSRAİL SURİYE'Yİ DE VURDU

Beşar Esad rejimi, İsrail'in Suriye'nin orta kesimindeki Humus iline saldırı düzenlediğini öne sürdü. Rejimin haber ajansı SANA'nın haberinde, Suriye'nin orta bölgesinde patlama sesleri duyulduğu belirtildi.

Haberde, "Hava savunma sistemlerimiz düşman füzelere karşı koydu." ifadesi kullanıldı.


06.10.2024 23:27

BEYRUT'UN GÜNEYİNDE ŞİDDETLİ PATLAMA

İsrail'in saldırıları altındaki Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyinde bulunan Dahiye bölgesinde şiddetli patlama oldu. Patlama, İsrail ordu sözcüsünün Beyrut'un güneyindeki bazı noktalara Hizbullah'a ait olduğu iddiasıyla saldırı tehdidinde bulunmasının ardından meydana geldi.

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 4. Resim

Son dakika | İsrail tüm gücüyle saldırdı Hizbullah füze ve İHA'larla karşılık verdi! Lübnan yangın yeri - 5. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
**Ayşe 7 Ekim 2024 12:41

** Bu kadar çok insanın hayatını kaybetmesi gerçekten üzücü umarım bu savaş bir an önce sona erer ve insanlar barış içinde yaşayabilir

Sonraki Haber Yükleniyor...