Tgrt Haber

Son dakika! İsrail yine Cibaliye mülteci kampını vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 14:07 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 15:42

Son dakika haberi: İsrail, yine Cibaliye mülteci kampını hedef aldı. İsrail'in ikinci kez bomba yağdırdığı kampta çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Fotoğraf: Arşiv

İsrail-Hamas savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor. İsrail ordusu kapsamlı kara harekatı öncesi havadan sivillere yönelik kanlı saldırılar düzenliyor. Filistin​ Haber Ajansı, İsrail'in Gazze​'nin kuzeyindeki Cibaliye mülteci kampını dünün ardından bugün yine vurduğunu duyurdu.  Bölgeden gelen ilk bilgilere göre; saldırı sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. 

DÜNKÜ SALDIRIDA 50'DEN FAZLA KİŞİ ÖLDÜ

İsrail dün de Cibaliye'deki mülteci kampına büyük bir saldırı düzenlenmişti. Bombaların yağdığı kampta yaşayan 100'den fazla Filistinli sivilin öldüğü açıkladı. İsrail ordusu, dün Cibaliye'deki kampa yapılan saldırıyı üstlendi.

Ordu sözcüsü bölgede Hamas​ karargahı olduğunu öne sürdü. İsrail ordusunun Gazze'ye karadan girmesinin ardından "savaşı yöneten" Hamas'ın üst düzey yetkilisi İbrahim Biari'yi hedef aldığı iddia edildi.

Son dakika! İsrail yine Cibaliye mülteci kampını vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

SİVLLERE YİNE 'TERÖRİST' DEDİLER

İsrail ordu sözcüsü ek olarak "çok sayıda teröristi" bu saldırıda öldürdüklerini iddia ederek bölgede "kapsamlı bir askeri altyapı bulunduğu için bunun diğer binaların da çökmesine yol açtığını" savundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...