Tgrt Haber

Son dakika! Kiev'e roketli saldırı: Alevler gökyüzüne yükseldi

02 Mart 2022 22:07 - Güncelleme : 02 Mart 2022 23:19
Son dakika! Kiev'e roketli saldırı: Alevler gökyüzüne yükseldi

Son dakika haberi: Rusya'nın saldırıları 7. gününde dur durak bilmiyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de siren seslerinin yeniden başlamasının ardından çok şiddetli bir patlama sesi duyuldu. İlk gelen bilgilere göre, patlamanın Kiev'de bulunan tren garının yakınlarına olduğu bilgisine ulaşıldı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin 7. gününde sona doğru yaklaşırken başkent Kiev'de başlayan siren seslerinin ardından büyük bir patlama meydana geldi. Bölgede bulunan TGRT Dış Haberler Müdürü Tuna Öztunç, günlerdir meydana gelen patlamaların en büyüğü olduğunu belirtti.

TREN İSTASYONU YAKINLARINDA BÜYÜK PATLAMA

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, patlamanın tren istasyonu yakınlarında meydana geldiği bildirildi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı danışmanı Anton Herashchenko da Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan tren istasyonu yakınında güçlü bir patlamanın yaşandığını duyurdu. Patlamanın ısıtma sisteminde olduğu aktarıldı.

MACRON: RUS GÜÇLERİ KİEV'İ BOMBALIYOR

Rus güçlerinin Kiev'i bombaladığını söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Önümüzdeki günler Ukrayna için giderek zorlaşacak" dedi.

Savaşın Putin'in seçimi olduğunu belirten Macron, "Bu savaşın nazizme karşı yürütüldüğü bir yalan. Ukrayna'daki savaşa karşı olan tüm Rusların yanındayız. Putin ile temas halinde kalmak için çalışmayı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.

Rus doğalgazına olan bağımılığı bitirmeliyiz diye Macron, Avrupa'nın savunma stratejisinin yeni bir aşamaya geçmesi gerektiğini söyledi.

Son dakika haberinin ayrıntıları birazdan...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...