Tgrt Haber

Son dakika! Kiev'e füze saldırısı: 2 apartman vuruldu, bazı füzeler havada imha edildi

15 Kasım 2022 16:50 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 17:41

Son dakika... Ukrayna'nın başkenti Kiev yine füzelerin hedefi oldu. Rusya'nın saldırısında iki apartman vuruldu. Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, bazı füzelerin havada imha edildiğini söyledi. Kiev'in ardından Harkiv ve Lviv kentlerinde de patlama seslerinin duyulduğu bildirildi.

Rusya​, yeniden Kiev​'i hedef tahtasına aldı ve füze saldırısında bulundu. Rusya'nın saldırısında iki apartman vuruldu. Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, saldırıya ilişkin açıklamasını mesajlaşma uygulaması Telegram üzerinden yaptı. Kliçko, ''Füze saldırısında 2 apartman vuruldu, bazı füzeler havada imha edildi'' dedi. Başkan Kliçko, sağlık görevlilerinin olay yerine gittiğini de sözlerine ekledi.

Son dakika! Kiev'e füze saldırısı: 2 apartman vuruldu, bazı füzeler havada imha edildi

ZELENSKİY'NİN G20​ KONUŞMASININ ARDINDAN SALDIRI

Saldırılar Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski​'nin Bali'deki G20 Zirvesi'ne video konferans yoluyla hitap etmesinden birkaç saat sonra gerçekleşti. Ukrayna Devlet Başkanlık ofisi başkanı Andrey Yermak Twitter hesabından, "Rusya Zelenskiy'nin G20'deki güçlü konuşmasına, yeni füze saldırısıyla karşılık verdi. Kremlin'in cidden barış istediğini düşünen var mı? Ama günün sonunda teröristler daima kaybeder" ifadelerini paylaştı.

https://twitter.com/siadevinci/status/1592520349069246465

Füze saldırısında can kaybı ya da yaralı olup olmadığına yönelik henüz bir bilgi yok.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...